GastouderBuro Yvonne Kingma
Noardwei 23, 8603 GA Sneek

Begeleiding, bemiddeling en koppeling tussen ouders en gastouders in Friesland

Ben je opzoek naar kleinschalige opvang in huiselijke sfeer door professionele en ervaren gastouders? GastouderBuro Yvonne Kingma verzorgt de begeleiding, bemiddeling en koppeling tussen vraagouders en gastouders. Een gastouderbureau speelt zowel voor ouders als gastouders een belangrijke rol in het vinden van gecontroleerde, deskundige en persoonlijke kinderopvang bij jouw in de buurt.

Yvonne Kingma heeft 20 jaar ervaring in het bemiddelingswerk in de gastouderopvang. Daarnaast is zij gecertificeerd Kindercoach, TINK trainer en Coach Gezonde Kinderopvang. Deze kennis komt goed van pas in de begeleiding van ouders en gastouders.

Voordelen om te kiezen voor opvang door een gastouder

Gastouderopvang is een flexibele en kleinschalige vorm van kinderopvang in huiselijke sfeer. De opvang gebeurt in de meeste gevallen bij de gastouder thuis, maar dit kan ook in het huis van de ouder plaatsvinden

Een gastouder mag maximaal 6 kinderen tegelijkertijd opvangen inclusief de eigen kinderen tot 10 jaar. Bovendien mogen niet meer dan 5 kinderen tegelijkertijd opgevangen worden als deze kinderen allemaal jonger dan 4 jaar zijn.

Neem direct een kijkje om te zien met welke gastouders GastouderBuro Yvonne Kingma al samenwerkt, via deze link. Of neem contact op met GastouderBuro Yvonne Kingma via deze link als je opzoek bent naar een gastouder. 

Gastouderopvang in...

Via GastouderBuro Yvonne Kingma vind je een gastouder in: Akkrum, Aldeboarn, Boazum, Bolsward, Burgum, Grou, Jellum, Jirnsum, Offingawier, Scharnegoutum, Sibrandabuorren, Sneek, Tersoal, Terwispel, Warstiens, Warten en Wergea

Wil jij gastouder worden?

GastouderBuro Yvonne Kingma begeleidt haar gastouders en onderhoudt regelmatig telefonisch en persoonlijk contact met de gastouder. Dit gebeurt o.a. middels huisbezoeken en evaluatiegesprekken. Verder worden gastouders in voorkomende gevallen voorzien van relevante informatie als ook m.b.t. de laatste ontwikkelingen op het gebied van bijvoorbeeld de Wet Kinderopvang (WK) of de belastingen. Lees hier verder als je als gastouder aan het werk wilt gaan.

  • Leeftijd 2 - 4
  • Leeftijd 5 - 8
  • Leeftijd 9 - 12
  • Indoor
  • Outdoor