Stoere Outdoor Kinderfeestjes

Klimmen, klauteren, rollen en vies worden: hét ultieme survival kinderfeestje in de buitenlucht. Kun je er geen genoeg van krijgen? Bak je broodje op een eigen kampvuur en schiet de pijl midden in de roos. Je kunt het survival arrangement uitbreiden met boogschieten en vuur maken. Geschikt vanaf 7 jaar.

Jouw kinderfeestje op het grootste paintball veld van Friesland?

Ben je op zoek naar een activiteit voor het coolste kinderfeestje van het jaar? Dan is outdoor paintball op het grootste paintball-veld van Friesland een echte aanrader! De spanning, adrenaline en het samenwerken creëren een totaal plaatje voor een feestje waar nog lang over gesproken wordt. Outdoor kinder paintball wordt op dezelfde manier gespeeld als paintball voor volwassen, alleen met een ander verfwapen. Geschikt vanaf 7 jaar.

De avontuurlocaties

De outdoor feestjes kunnen ook op eigen gewenste locatie gegeven worden of op deze avontuurlocaties:
- Outdoor Park Grote Wielen ligt nét buiten Leeuwarden. Hier is een survivalterrein, restaurant en zeilschool. En je kunt hier Paintball, survivalterrein, restaurant en zeilschool
- Natuurlijk Kollumeroord ligt aan de rand van het Nationaal Park Lauwersmeer, in het noorden van Friesland. Hier zoef je over het water van de tokkelbaan, klauter je de klimtoren op, los je raadsels op met behulp van een gps, schiet in de roos met pijl en boog en slinger je door het survivalbos!