Goudenregenstraat Goudenregenstraat , 8922CP Leeuwarden

Van verjaardagsfeestje tot complete circusvoorstelling voor alle ouders en familie!

Vier je verjaardag in de cirucusresidentie van Saranti in Leeuwarden!  Wil jij op je verjaardag graag in de schijnwerpers staan, als een echte circusartiest? Dat kan! Vier je verjaardagsfeestje in de circuspiste van Jeugdcircus Saranti. Je kunt kiezen uit 2 verschillende feestjes: 

Circusworkshop kinderfeestje

Leer echte circustrucs op je verjaardag, wat een leuk cadeau! Bij Saranti leer je hoe je moet jongleren, kogellopen, eenwieleren, acrobatieken en nog veel meer! Er is ook schminkstand, genaamd ‘Kwisje Kwasje’, aanwezig waar je je kunt laten schminken tot een prinsesje, piraat of natuurlijk aks echte clown! De workshops worden begeleid door een echte circustrainer.

Een circusworkshop kinderfeestje duurt ongeveer 2 uren, inclusief korte pauze. Je kunt dit feestje 's middags vieren, tussen 14:00 en 16:00 uur.

Circusfeest bij Saranti

Onder begeleiding van twee echte circustrainers oefenen de kinderen eerst de circustechnieken via workshoprondes. Na de pauze wordt er samen met de kinderen een echte circusvoorstelling van een half uur ingestudeerd. De jarige(n) krijgen natuurlijk een hoofdrol in de piste.
Aan het einde van deze feestelijke middag wordt de voorstelling gepresenteerd, in een echte circuspiste met een circusdecor, licht en muziek. De kinderen showen in circuskostuums wat ze geleerd hebben in een voorstelling voor alle aanwezige ouders en familie!

Een circusfeest kan gereserveerd worden op een middag van 13:00 - 17:00 uur. Met om 16:30 uur de circusvoorstelling voor alle ouders en familie.

Praktische informatie:

Feestjes kunnen georganiseerd worden vanaf minimaal 8 en tot maximaal 15 kinderen. Voor kinderen vanaf 7 jaar!

De feestjes en workshops worden gegeven in de Residentie van Jeugdcircus Saranti aan de Goudenregenstraat 49g in Leeuwarden.

Voor reserveringen en/ of meer informatie neem contact op via: info@saranti.nl


  • Leeftijd 5 - 8
  • Leeftijd 9 - 12
  • Indoor
  • Outdoor