Een thema kinderfeestje voor thuis

Ben jij opzoek naar een Buurman en Buurman kinderfeestje? Of wil jouw kind graag een Lego verjaardagsfeestje? Organiseer jij dit jaar een griezelig heksenfeest, geschikt voor jongens en meiden! Of kies jij voor een super origineel Pippi Langkous kinderfeestje?

Voor iedere jarige Job of jarige Jet, is het kinderfeestje misschien wel het hoogtepunt van het jaar. Maar het organiseren van een leuk thuis feestje kan een behoorlijke klus zijn. Gelukkig kun je bij Job & Jet kant en klare kinderfeestjes huren. Feestjes die met zorg en aandacht in elkaar zijn gezet. Feestjes waarvan de kinderen na afloop zeiden: 'Dit was het leukste feestje waar ik tot nu toe ben geweest!

Verhuur van kant en klare thema kinderfeestjes

Als je een feestje huurt zit daar bijna alles bij in: verkleedkleren voor de jarige en alle materialen die nodig zijn voor de spelletjes en activiteiten. Het enige dat je zelf moet aanschaffen is eten & drinken en spullen die de kinderen mee naar huis mogen nemen zoals knutselwerken en eventuele kleine cadeautjes. De spullen voor het feestje moet je zelf ophalen (Leeuwarden centrum) en weer terug brengen. 

De verschillende themakisten:

Buurman & Buurman feest

Een klusfeest met de buurmannnen! Voor de jarige (en zijn beste vriendje) zijn er echte Buurman & Buurman outfits! Dat wordt dus behangen, metselen en timmeren. Maar ook een vogelhuisje in elkaar zetten én slopen! Of dat allemaal goed gaat…? A je to!

Heksenfeest

Er is een geheime heksenbijeenkomst! De heksen gaan een toverdrank brouwen, spreuken verzinnen, een pompoen uithollen, heksenspelletjes doen en een reuzenspinnenweb maken van wol. Maar zorg dat je niet in de knoop raakt! De jarige kan verkleed als heks en ook voor de vriendinnen zijn er heksenhoeden!

Legofeest

Hier wordt een echt feestje gebouwd! Alle spelletjes en activiteiten staan in het teken van Lego en ook de hapjes en drankjes zijn in stijl. Er wordt bij dit feestje heel wat gebouwd. Hoogtepunt is een echte race! Dit feestje is inclusief alle benodigde Lego.

Pippifeest

Pippi staat altijd garant voor veel plezier! Een Pippi feestje betekent dan ook veel gekke spelletjes voor binnen en buiten, ideeën voor echte Pippi hapjes en drankjes én een speurtocht naar de goudstukken van Pippi's vader. En waar zijn die krumuleutpillen eigenlijk voor? De jarige kan helemaal verkleed gaan als Pippi, inclusief grote schoenen!

  • Leeftijd 0 - 4
  • Leeftijd 5 - 8
  • Leeftijd 9 - 12
  • Eigen eten toegestaan
  • Indoor
  • Outdoor