Grenzeloos genieten van wereldse gerechten in een sfeervolle entourage

Bij wereldrestaurant Omnia in Drachten eet je de heerlijkste gerechten uit de beste keukens op aarde. Verleidelijke menu's, bereidt door bevlogen koks die je laten proeven van de smaakvolste gerechten. Van Italiaans tot Japans, van Frans tot Chinees tot aan Zuid-Amerikaans. En meer… Het is slechts een kleine stap in de grote keuken van wereldrestaurant Omnia.

Voor de kinderen is een uitgebreid kinderbuffet, van pizza tot poffertjes... 

Restaurant Omnia is niet zomaar een wereldrestaurant. Bij hen krijg je een totaalbeleving die je nergens anders vindt. Een optelsom van verse kwaliteitsproducten, topservice en emotie. Keukens zonder geheimen, want de enthousiaste koks bereiden de gerechten waar je bij staat. Het live cooking concept krijgt bij hier een extra dimensie. De kookkunstenaars van restaurant Omnia adviseren namelijk graag over de diverse ingrediënten en smaken. Twijfel je of je iets lekker vindt? De koks laten je graag eerst proeven! Het restaurant is bovendien geschikt voor mensen met een allergie of een dieet. De chef-koks geven graag advies over de diverse gerechten en ingrediënten.

In het stijlvol ingerichte restaurant betaal je niet per gerecht of menu maar voor de duur van je verblijf. In die periode kun je onbeperkt genieten van alle keukens en alle non-alcoholische dranken. Eten bij restaurant Omnia is puur genieten. Daarnaast is het restaurant een paradijs voor kinderen.

Bekijk de vlog van de Go-Kids reporters in de kids corner en het restaurant:

 

Wat de gelegenheid ook is, je bent van harte welkom in het wereldrestaurant!

 

Parkeren

Restaurant Omnia beschikt over een ruime parkeergelegenheid, zowel aan het Raadhuisplein en als in de parkeergarage Het Raadhuisplein.

Parkeren op het  Raadhuisplein is maximaal 1,5 uur maar de parkeergarage Raadhuis  is van maandag t/m zaterdag en koopzondagen geopend.

Restaurant Omnia biedt tijdelijk al haar gasten een gratis uitrijkaart. Vraag bij binnenkomst naar de voorwaarden