Grenzeloos genieten van wereldse gerechten in een sfeervol restaurant

Bij wereldrestaurant Omnia in Drachten eet je de heerlijkste gerechten uit de beste keukens. Van Italiaans tot Japans, van Frans tot Chinees tot aan Zuid-Amerikaans. In het stijlvol ingerichte restaurant betaal je niet per gerecht of menu maar voor de duur van je verblijf. In die periode kun je onbeperkt genieten van alle keukens en alle non-alcoholische dranken. Eten bij restaurant Omnia is puur genieten. Daarnaast is het restaurant een paradijs voor kinderen.

Bekijk de vlog van de Go-Kids reporters in de kids corner en het restaurant:

Voor de kinderen is een uitgebreid kinderbuffet, van pizza tot poffertjes... En een enorme kidscorner!

Restaurant Omnia is niet zomaar een wereldrestaurant. Een optelsom van verse kwaliteitsproducten, topservice en emotie. Keukens zonder geheimen, want de enthousiaste koks bereiden de gerechten waar je bij staat. Het live cooking concept krijgt bij hier een extra dimensie. De kookkunstenaars van restaurant Omnia adviseren namelijk graag over de diverse ingrediënten en smaken. Twijfel je of je iets lekker vindt? De koks laten je graag eerst proeven! Het restaurant is bovendien geschikt voor mensen met een allergie of een dieet. De chef-koks geven graag advies over de diverse gerechten en ingrediënten.

De kinderhoek is speciaal naast een eetruimte waar plek is voor gezinnen. Je vindt er een overdekt speelparadijs met uiteraard veel klimattributen maar ook een voetbal- en basketbalveldje. Verder is er een mooie verschoonruimte voor de baby's en gelegenheid voor het voeden of kolven.

Parkeren

Restaurant Omnia beschikt over een ruime parkeergelegenheid, zowel aan het Raadhuisplein en als in de parkeergarage Het Raadhuisplein. Parkeren op het  Raadhuisplein is maximaal 1,5 uur, maar de parkeergarage Het Raadhuisplein. Restaurant Omnia biedt tijdelijk al haar gasten een gratis uitrijkaart. Vraag bij binnenkomst naar de voorwaarden