Kindvriendelijk restaurant met terras aan het water!

Restaurant de Potten vind je op vakantiepark RCN de Potten. Dit vakantiepark ligt net buiten de stad Sneek, direct naast het zwemstrandje van het Sneekermeer.

Je bent van harte welkom in dit gezellige restaurant, ook als uit de buurt komt of ergens anders op vakantie bent. Kom genieten in restaurant de Potten én kom spelen in de leuke speeltuin!

Bij mooi weer is het terras echt een heerlijke plek om te genieten van een ontbijtje, een kop koffie, een overheerlijke lunch, een borrelplank of een gezellig diner en/ of een heerlijke sorbet.
Speciaal voor de kids is er het Alex & Sammy menu (voor maar € 7,50) of kies iets anders lekkers van de kinderkaart, bekijk deze alvast online.

Direct naast het terras is de speeltuin met piratenschip! Daarnaast is een grote airtrampoline! Iets verderop is er een pannakooi, beachvolleybalveld, midgetgolfbaan, tafeltennis, tafelvoetbalspel en kun je met het reuzenschaak- en damspel spelen. De kinderen vermaken zich hier prima terwijl jij ondertussen geniet van het mooie uitzcht over het water.

Wanneer kom je eten? Reserveer telefonisch of online. Tijdens kantooruren via het telefoonnummer 0515-415205 (receptie) na kantooruren kan dit op het nummer 085 0490307 (restaurant). Je kunt ook online reserveren