Jinshuzen 2, 8491 MR Akkrum

Kom spelen en ijsjes eten op de boerderij

Kinderen kunnen gratis spelen in de speelweide, er is in de speeltuin een zandbak, zijn er traptractoren, diverse klimtoestellen, wipkippen en er is een mooie "Springbulte" een prachtig springkussen in unieke Friese vlag uitvoering. Ook kunnen ze bij de geitjes kijken. Tegen een kleine vergoeding is een rondleiding mogelijk, waarbij onder begeleiding van de boer of boerin het dagelijks leven op de boerderij wordt uitgelegd.Tijdens de boerderij bezichtiging is een kijkje in de melkerij en bij de landbouwmachines ook een leuke belevenis. 

Het gezellige terras ligt naast de speeltuin. Zo genieten ouders en grootouders van de spelende kinderen en van diverse lekkernijene als Friese oranjekoek, koffie/thee, frisdranken, diverse belegde broodjes. Pannenkoeken, poffertjes, soep of natuurlijk een vers boerenijsje!

Super vers Fries roomijs!

Bij Boereiis wordt op ambachtelijke wijze, heerlijk Fries roomijs gemaakt. Met de verse melk van de koeien op de boerderij, Italiaanse grondstoffen en voor fruitijs wordt vers fruit gebruikt. Daarom zijn deze ijsjes vrij van kunstmatige kleur- en smaakstoffen.

Het gezellige terras van deze ijsboerderij is direct naast een geweldig leuke speelweide! Zo genieten ouders en grootouders van de spelende kinderen en van diverse lekkernijen als Friese oranjekoek, koffie/thee, frisdranken, diverse belegde broodjes. Pannenkoeken, poffertjes, soep of natuurlijk een vers boerenijsje! 

Kom proeven en neem ijs voor thuis mee!

Naast de losse verkoop zijn er ook verschillende maten bekers om het ijs mee te nemen naar huis te nemen. Er zijn ook ijstaarten verkrijgbaar, voor bijvoorbeeld een verjaardag, jubileum of voor de feestdagen. Vraag gerust naar de mogelijkheden en smaken!

Voor diabetici wordt speciaal suikervrij ijs in de smaken vanille en aardbeien gemaakt! Voor iedereen met een glutenallergie is er glutenvrije vanille-ijs. Zwangere vrouwen kunnen gerust genieten van een heerlijk boerenijsje, aangezien de melk die wij voor ons ijs gebruiken gepasteuriseerd wordt bij 85℃.

"Heerlijk ijs gemaakt van de verse melk van onze eigen koeien!"

  • Leeftijd 0 - 4
  • Leeftijd 5 - 8
  • Horeca aanwezig
  • Outdoor