Puur genieten voor ouders en kinderen in het noorden van Friesland

Brasserie Om de Dobben is een sfeervolle en kindvriendelijk restaurant. Hier kun je gastvrij en gezellig genieten van een kop koffie of thee en wat lekkers erbij, terwijl de kinderen lekker spelen in de natuurlijke speelweide met houten toestellen. Natuurlijk ben je ook welkom voor de lunch en diner.  Of je nu alleen komt of met een hele groep; hier is plek voor iedereen. 

Met mooie én omheinde speeltuin!

Dit is zo'n gave speelweide! Kinderen kunnen hier heerlijk spelen, rondrennen en ontdekken. Er zijn diverse duurzame houten speeltoestellen. De speelweide is afgeschermd met een hekwerk. Vanaf het terras heb je zicht op de super mooie speelweide, zodat je heerlijk kunt ontspannen en genieten van het uitzicht op je spelende kinderen.

Genieten van de natuur rondom Om de Dobben

Volg de aangelegde wandelroute door het natuurgebied van Om de Dobben of kies ervoor om lekker rond te struinen! De route loopt over een schelpenpad en diverse bruggetjes, je start en eindigt bij de brasserie. Helemaal leuk; je mag de bloemen en bramen plukken die je onderweg tegenkomt!

Je vindt hier ook verschillende dieren, er zijn (aaibare) geiten, eenden en onze huiskat. In de natuur in de directe omgeving kun je koeien, paarden, schapen en andere dieren spotten.

Diverse menukaarten

De menukaart biedt een diversiteit aan gerechten, snacks en drankjes. Zo is er behalve een lunch-, diner- of buffetkaart ook een High Tea- en ijskaart.

Ontdek deze verrassende plek, het is hier een feest voor jong en oud!