Kaasboerderij de Gelder
Heawei 42, 8406AW Tijnje

Bij Kaasboerderij de Gelder kun je niet alleen terecht voor de héérlijkste kaas en andere streekproducten. Maar ook voor een Boerderijbeleving!

Boerderijbeleving

Heb jij altijd al eens willen weten hoe kaas wordt gemaakt, hoe de koeien worden verzorgd en wat daar allemaal voor nodig is? Bij Kaasboerderij de Gelder in Tijnje kom je erachter. Op speciale dagen met pasen en in de zomervakantie organiseren ze de Boerderijbeleving.

Boerderijbeleving Kaasboerderij de Gelder

Dit uitje is niet alleen leuk, maar ook nog eens heel leerzaam! Tijdens de rondleiding van ongeveer 1,5 uur loop je door het hele boerenbedrijf. Je komt te weten hoe de koeien worden verzorgd en hoe het melken werkt. Van die melk wordt weer kaas gemaakt. Weet jij al wat stremsel is? Je krijgt  een rondleiding door de kaasmakerij. Wil je een stukje proeven? Geen probleem! Dat komt helemaal goed.Kaasboerderij de Gelder Boerderijbeleving

Handig om te weten:

De boerderijbeleving is niet het hele jaar door te boeken. Kijk in onze agenda wanneer de boerderijbeleving plaatsvindt.

Er is een beperkte beschikbaarheid. Reserveer daarom van tevoren om zeker te zijn van je plek.

Geef de namen van je kinderen door tijdens het reserveren. Dan ontvangen zij een persoonlijk Boerenhulpdiploma na afloop, hoe leuk is dat?!

Klaar met de boerderijbeleving? Kom picknicken!

Maak je Boerderijbeleving compleet door een picknickmand af te halen bij de Boerderijwinkel. Kies een lekker plekje uit om te gaan zitten. Bijvoorbeeld op één van de gezellige picknickbankjes die er staan, pak je picknickmand uit en geniet van al het lekkers dat erbij zit!

Het handigste is om deze picknickmand ook van tevoren te reserveren

Hmmm Kaas!

Zijn ze thuis helemaal jaloers dat jij tussen al die lekkere kazen rondloopt? Breng een bezoek aan de Kaaswinkel en neem een lekker stukje kaas mee, of een ander heerlijk streekproduct voor de thuisblijvers. En natuurlijk ook voor jezelf!

  • Leeftijd 2 - 4
  • Leeftijd 5 - 8
  • Leeftijd 9 - 12
  • Horeca aanwezig