indoor speeltuin Speelbos Joure
Marconiweg 20b, 8501 XM Joure

Overdekt speelparadijs voor kinderen in Joure

Ruim 1500 m2 speelplezier voor kinderen van 1 t/m 12 jaar. De speeltoestellen zijn speciaal voor jonge kinderen, ontworpen met kleine opstapjes en extra ruim en groot opgezet zodat begeleiding door (groot)ouders gemakkelijk is. Voor de wat oudere kinderen zijn er spannende elementen in de klimtoestellen en er is een game-wereld! Voor de allerkleinsten is er het peutereiland, kinderen boven 3 jaar zijn hier niet toegestaan.

Binnen spelen was nog nooit zo leuk!

Klimmen, glijden, een ballenvulkaan, vier ballenkanonnen en een heuse jungle! Kom je uitleven op het glow in the dark voetbalveld, of te gekke salto’s maken op het springkussen. Liever griezelen in het spookhuis of tikkertje spelen in het doolhof?

Overige faciliteiten

Er zijn televisies voor goed extrazicht op de kinderen, zodat ouders en/ of begeleiders in de uitgebreide horeca van een kop verse koffie kunnen genieten. Op één van de twee bos terrassen. Liever even de drukte ontvluchten? Geniet dan van de rust en het prachtige uitzicht op de eerste verdieping!

Het overdekt speelparadijs beschikt over airco, er is een uitgebreide leestafel, gratis WIFI en je kunt er gratis parkeren!

  • Leeftijd 2 - 4
  • Leeftijd 5 - 8
  • Leeftijd 9 - 12
  • Horeca aanwezig
  • Indoor