Fit & Fun Plaza Wolvega
Grindweg 124, 8471EM Wolvega

Alles onder 1 dak

Fit & Fun Plaza Wolvega is het meest veelzijdige sports and adventure centre van Noord Nederland! Spelen, bowlen, lasergamen, indoor soccer, trampolinepark, bowling, buggy rijden en nog veel meer! Het centrum voor één en al belevenis!

Fit & Fun JumpSports

De nieuwste Sportrage met Foam Pit, Max Air trampolines, Big Air bag en horeca met gratis WiFi en werkplekken. Jumpen kan hier al vanaf 5 jaar.
Tijdens de mini jump uren op zaterdag en zondag van 10 tot 12 uur is het wat rustiger en daarom erg geschikt voor kinderen van 2 tot 7 jaar.

Monkey Town Wolvega

Klimmen, klauteren, door tunnels kruipen, voetballen in de voetbalkooi, glijden van diverse glijbanen, spelen met super Lego, ravotten in de ballenbak en springen op trampolines, leef je uit in Monkey Town Wolvega!
Er zijn ook een aantal super hoge glijbanen om vanaf te glijden! Voor de allerkleinsten is er een grote baby/peuterhoek, die speciaal voor de ouders extra overzichtelijk is ingericht. Ruim 1500 m2 speelplezier in het indoor speelparadijs!

Bowlen

Uitstekend geschikt voor alle leeftijden, bowlen is een leuke activiteit voor iedereen. Met de blacklights en discolampen aan, de laatste hits uit de speakers en je favoriete clips op de schermen is Discobowlen voor de kids onvergetelijk. Voor de kinderen hebben wij speciale lichte kinderballen. Daarnaast zijn wij als enige in het Noorden in het bezit van automatische bumpers, zodat de bal nooit in de ‘goot’ rolt, dus altijd resultaat!

Lasergamen

Het is donker en je hoort voetstappen, je richt je wapen en schiet. RAAK! Je tegenstander is nu 6 seconden uitgeschakeld en jij hebt punten gescoord.
Lasergamen is een sensationeel spel!

Indoor Soccer

Fit & Fun Plaza Wolvega beschikt over het grootste, FIFA gecertificeerde, indoor soccer veld van Noord Nederland! Wat een gave plek voor een Party Soccer kinderfeestje! Eventueel uit te breiden met Bubble Ball.


 

 

  • Leeftijd 2 - 4
  • Leeftijd 5 - 8
  • Leeftijd 9 - 12
  • Horeca aanwezig
  • Indoor
  • Outdoor