Een spetterend dagje Joure!

Voor een fantastische dag vol waterpret kun je in Swimfun in Joure wel terecht. Er zijn verschillende spannende én ontspannende attracties in het overdekte zwembad. In 2018 heeft het subtropische zwembad, voor velen nog altijd bekend als de Stiennen Flier, een renovatie ondergaan.

Het bekende golfslagbad is gelukkig gebleven! Iedere 30 minuten gaat de zoemer om je te laten weten dat de golven er weer aan komen! Het 25 meterbad is ook toegankelijk voor mensen die willen duiken of graag een baantje trekken. 
Het zwembad is verder uitgebreid met een wildwaterbaan, de Wild River. Deze begint op bijna 5 meter hoogte begin je aan een indrukwekkend avontuur. Je wordt meegevoerd langs watervallen en door grotten. Ook de Magic Oval is erbij gebouwd, een 55 meter lange glijbaan waar je als een echte waaghals, met of zonder band vanaf kan roetsjen. Op Tube Slide geniet 33 meter lang van te gekke tunes en lichteffecten, kies tussen 4 verschillende thema’s via het touchscreen. Wil je een spel doen en de highscore van de dag verbreken? Raak dan zoveel mogelijk lichtgevende touchpads aan tijdens het glijden.

Voor de allerkleinsten is er een peuterbadje met een waterspuitende speelbal en een glijbaantje. Alle (groot)ouders kunnen even bijkomen met heerlijke bubbels in de whirlpool, in de sauna, het kruidenbad of onder de zonnebank. Het zwembad is een heerlijke plek om een dagje te genieten!

Praktische informatie:

De Magic Oval en de wildwaterbaan gaan alle dagen open om 10:30 uur en sluiten 30 minuten voor sluitingstijd!

Het diepe bad is op bepaalde tijden gesloten i.v.m. zwemlessen of trainingen van zwemclub Avena.