Nieuwestad 38-42, 8911 CL Leeuwarden

Met kinderen naar de bioscoop 

Zijn de kids 11 jaar of jonger? Dan kun je met het Pathé Kinderticket voor slechts € 6,50 (exclusief toeslag 3D film € 1,50) naar de film bij Pathé! Het Pathé Kinderticket is alle dagen van de week geldig voor reguliere voorstellingen. Bijna iedere week komen er wel nieuwe films in de bioscoop!

De Leeuwarder Bioscopen

Pathé Tivoli en Cinema zijn bioscopen die in hartje centrum van Leeuwarden liggen. De beide bioscopen zijn onderdeel van Pathé. Bioscoopinformatie opzoeken en het online kopen van tickets kan via de website van Pathé. Tijdens het bestelproces zie je voor welke bioscoop je een ticket koopt. Dit staat vermeld achter de bioscoopnaam doormiddel van het zaalnummer. Voorbeeld: Tivoli / Cinema Leeuwarden (Cinema 5).

Locaties:

Tivoli bevindt zich aan de Nieuwestad 85-87.

Cinema bevindt zich aan de Nieuwestad 38-42.

Tijden & Tickets Pathé Leeuwarden

Momenteel wordt er hard gebouwd aan de nieuwe bioscoop aan het Ruiterskwartier (tussen de Stadsschouwburg De Harmonie en het Gerechtshof). De hypermoderne bioscoop krijgt 7 zalen en wordt in alle zalen voorzien van de verstelbare en comfortabele Pathé Relax Seats. De opening van Pathé Leeuwarden staat gepland voor het najaar van 2021.

 

Pathé Kleuterbios

Voor de allerkleinsten zijn er ook speciale Kleuterbios voorstellingen. Voor 3-6 jarigen gaat het zaallicht niet helemaal uit en is het geluid wat zachter. Een ticket kost € 8,00 en is inclusief een filmdiploma, leuke activiteiten en de kidscombo (bestaande uit pakje appelsap, zoete of zoute popcorn, snoepjes en een verrassing).
Aan de ouders wordt ook gedacht, zij krijgen koffie of thee en een koek of muffin naar keuze. Zo wordt het eerste filmavontuur voor de allerkleinsten een enorm feest!

Vier je verjaardag met een Pathé Filmfeestje!

Voor een superleuk verjaardagsfeestje ga je naar de bioscoop! Dit is voor kinderen t/m 11 jaar en alle informatie vind je bij het Pathé Filmfeestje

Filmfeestjes worden georganiseerd op woensdag-, vrijdag- en zaterdagmiddag op verschillende tijdstippen.

  • Leeftijd 0 - 4
  • Leeftijd 5 - 8
  • Leeftijd 9 - 12
  • Horeca aanwezig
  • Indoor