Prins Bernhardweg 25, 8453 XC Oranjewoud

Tijdens het Pinksterweekend vindt dit jaar voor de 10e keer het Oranjewoudfestival plaats. Op vele bijzondere plaatsen in Oranjewoud kun je van 3 tot en met 6 juni 2022 terecht voor de mooiste concerten, verhalen, workshops en nog véél meer!

Klassieke muziek beleven met kinderen? Gewoon doen! 

Klassieke muziek tijdens het Oranjewoudfestival draait niet alleen om luisteren, het draait om beleven! Op je stoel blijven zitten in een concertzaal is er niet bij voor de kinderen. Je wordt uitgenodigd om mee te doen aan allerlei activiteiten. 

Heb jij altijd al eens een instrument willen bespelen?

Viool, Harp, Djembé of een instrument uit het verre oosten. Het kan allemaal! Hoe gaaf is het om jezelf een ware muzikant te voelen en het instrument van je dromen te bespelen. Misschien kun jij aan het einde van de workshop wel een echt liedje spelen, Supertof! 

Meisje speelt harp 

In de Rabo Kinderproeftuin is niets te gek.

Verspreid over de sfeervolle Overtuin ontdek je drie dagen lang de vrolijkste voorstellingen en doe je de spannendste dingen. Doe een MuziekSpeurtocht, probeer een instrument, schrijf je eigen opera, ontspan met kinderyoga of bezoek gewoon een van de leuke voorstellingen.

Festivalbandje

De toegang is gratis voor kinderen, ouders betalen slechts € 2,50 per dag (of € 5,00 voor het hele festival) voor een festivalbandje.

Praktische informatie - Openingstijden en kaarten:

Bekijk het volledige programma van de Kinderproeftuin vooraf en mis niets! 
De Kinderproeftuin op het Oranjewoud Festival vindt plaats vanaf vrijdag 3 t/m maandag 6 juni van 12.00 tot 19.00 uur. De Proeftuin en de Rabo Kinderproeftuin zijn met een festivalbandje op zaterdag, zondag en maandag van het Pinksterweekend de hele dag te bezoeken.

Workshop kinderproeftuin Oranjewoud

 

Meer weten?

Het volledige programma 

Bestel hier je festivalbandje