Op avontuur in Speelpaviljoen de Avonturij 

Heerlijk binnen spelen in een natuurlijke omgeving kan bij Speelpaviljoen de Avonturij in Bakhuizen. Hier kunnen kinderen super fijn klimmen en klauteren! De speeltoestellen zorgen ervoor dat de kids van alles ontdekken en beleven. Dus naast dat ze hun energie kwijt kunnen is de Avonturij ook nog leerzaam. Al spelende leren over Friesland en de natuur.

Dit unieke indoor speelpaviljoen is gevestigd op Recreatiepark De Wite Burch. Ook als je hier niet op vakantie bent mag je in de Avonturij komen spelen. Je kunt je dan even melden bij de bar van het naast gelegen restaurant; de Burcht. Hier kun je een entreekaartje kopen en geven ze je direct wat extra informatie. Natuurlijk kun je in de Burcht ook terecht voor een hapje en een drankje.

Uiteraard kunnen de kinderen veilig spelen, de klim- en klautertoestellen voldoen allemaal aan de strenge veiligheidseisen en ook aan een val ondergrond is gedacht. Deze veilige vloer is trouwens gemaakt van gerecyclede Nike-schoenen, super duurzaam! Ook is splintervrij duurzaam hout gebruikt.