Einde zomervakantie - Back to school!

Einde vakantie - Back to school!

Het is zo ver, ook in het noorden is de vakantie nu dan echt voorbij. Van luilekkerland terug in een strak regime valt niet altijd mee. Plan alvast wat leuke uitjes en activiteiten om het zomervakantie gevoel zolang mogelijk vast te houden!

Nazomeren

Einde van de zomervakantie betekent dit jaar in het noorden ook het einde van de meteorologische zomer, tijd voor leuke nazomer activiteiten dus! Het bos in Gaasterland is zo’n een mooie plek om van het najaar te genieten én er zijn zoveel leuke routes uitgezet voor de kids:

Ook typerend voor de nazomer zijn de pompoenen. Bij Kaasboerderij de Stelp in Oldeberkoop is het op 15 en 16 september Pompoenenweekend. Een gezellig dagje uit voor jong en oud, geheel in het teken van pompoenen!

In de zomervakantie nog niet genoeg gezwommen?!

Doe dan mee met de AquaKarateDisco op 7 september’18 in de Blauwe Golf in Leeuwarden en op 21 september’18 in It Gryn in Stiens. In beide zwembaden worden om de week op vrijdagavond spetterende disco’s georganiseerd (vanaf 6 jaar), iedere keer met een nieuw thema bekijk de thema’s voor komend Aquadisco seizoen vast

Even tijd voor bezinning

Tijdens de vakantie heb je vast verschillende momenten beleefd met je kinderen waarop nu terugkijkt, dingen die goed gingen of juist situaties waarin nog wel wat te verbeteren is... DeAvondcursus Sensorische informatieverwerkingzou je daarbij kunnen helpen. Op donderdag 27 september 2018 geeft Ergotherapeute Angela Rozeman een Avondcursus Sensorische informatieverwerking; dit is een praktische toelichting over zintuiglijke prikkelverwerking en wat het betekent voor jou als ouder en je kind.

Log In