Telekids Musicalschool, niet zomaar een musicalschool!

In het speciaal ontwikkelde lesprogramma wordt iedereen uitgedaagd het beste uit jezelf te halen…. en er wordt veel plezier gemaakt! Onder leiding van topdocenten wordt er wekelijks gewerkt aan zingen, dansen en acteren. Er wordt gerepeteerd voor 2 voorstellingen per jaar: de kleinschalige Wintervoorstelling in de veiligheid van de eigen locatie met de eigen groep en een klein publiek, en de grote Eindvoorstelling samen met andere groepen in het midden van het land voor het grote publiek. Iedere voorstellingsvorm heeft zijn eigen (leer)doelen en vormt zo één geheel over het gehele jaar. Er is uitgebreid aandacht voor de persoonlijke en sociale vaardigheden die bij musical komen kijken, zoals fantasie, zelfvertrouwen, durf en samenwerken.

Omdat de musicalschool partner is van de RTL Telekids ‘familie’ ontstaan er speciale kansen en leuke extra’s voor de leerlingen. Dit uit zich bijvoorbeeld in de clips die worden uitgezonden via alle Telekids kanalen (tv en app), workshops en masterclasses met toppers uit het vak, diverse samenwerkingen met tv-programma’s, leuke win-acties en vele andere manieren waarop wij onze korte lijntjes met tv en theater inzetten. Vanzelfsprekend zijn deze extra kansen optioneel, niemand is verplicht mee te doen aan eventuele extra activiteiten.

Musicalles voor iedereen

Er zijn groepen met en zonder selectie, dus iedereen kan mee doen! Want, musicalles is voor iedereen en iedereen is welkom!
De groepen met een selectie middels een auditie streven een zeer hoog niveau en bijbehorende maximale inzet bijvoorbeeld in de vorm van 100% aanwezigheid, na. Dat is niet voor iedereen weggelegd, maar iedereen krijgt de kans via de auditiedagen. De andere groepen zijn, zonder selectie vooraf, te bereiken voor iedereen. Zo kan iedereen op zijn of haar eigen niveau terecht en genieten van alle moois rondom zingen, dansen en acteren. 

De Telekids Musicalschool is er voor iedereen van 4 t/m 14 jaar. Grote broer De Nederlandse Musicalschool heeft een lesprogramma voor enthousiastelingen van 12 t/m 18 jaar. Kijk op de website voor meer info of bel naar het hoofdkantoor via 033 - 455 25 41

Telekids Musicalschool Drachten

Ook in Drachten is er nu een Telekids Musicalschool! De musicallessen in Drachten zijn op zaterdag, op de volgende tijden:

  • Mini’s (groep 1 & 2) van 12.00 – 13.00 uur
  • KidsClub (groep 3,4 & 5) van 13.00 -14.30 uur
  • TeensClub (groep 6,7 & 8) van 14.30 – 16.00 uur

Locatie: Schouwburg De Lawei, Laweiplein 1 9203 KL Drachten