Telekids Musicalschool, niet zomaar een musicalschool!

In het speciaal ontwikkelde lesprogramma wordt iedereen uitgedaagd het beste uit jezelf te halen…. en er wordt veel plezier gemaakt! Onder leiding van topdocenten wordt er wekelijks gewerkt aan zingen, dansen en acteren. Er wordt gerepeteerd voor 2 voorstellingen per jaar: de kleinschalige Wintervoorstelling in de veiligheid van de eigen locatie met de eigen groep en een klein publiek, en de grote Eindvoorstelling samen met andere groepen in het midden van het land voor het grote publiek. Iedere voorstellingsvorm heeft zijn eigen (leer)doelen en vormt zo één geheel over het gehele jaar. Er is uitgebreid aandacht voor de persoonlijke en sociale vaardigheden die bij musical komen kijken, zoals fantasie, zelfvertrouwen, durf en samenwerken.

Omdat de musicalschool partner is van de RTL/RTL Telekids ‘familie’ ontstaan er speciale kansen en vele leuke extra’s voor de leerlingen. Dit uit zich bijvoorbeeld in de clips die worden uitgezonden via alle Telekids kanalen (tv en app), de bezoekjes van bekende tv- en musicalsterren, de MasterClass van RTL Talent Academy met toppers uit het vak, diverse samenwerkingen met tv-programma’s, leuke win-acties en vele andere manieren waarop wij onze korte lijntjes met tv en theater inzetten. Vanzelfsprekend zijn deze extra kansen optioneel, niemand is verplicht mee te doen aan eventuele extra activiteiten.

Musicalles voor iedereen

Er zijn groepen met en zonder selectie, dus iedereen kan mee doen! Want, musicalles is voor iedereen en iedereen is welkom!
De groepen met een selectie middels een auditie streven een zeer hoog niveau en bijbehorende maximale inzet bijvoorbeeld in de vorm van 100% aanwezigheid, na. Dat is niet voor iedereen weggelegd, maar iedereen krijgt de kans via de auditiedagen. De andere groepen zijn, zonder selectie vooraf, te bereiken voor iedereen. Zo kan iedereen op zijn of haar eigen niveau terecht en genieten van alle moois rondom zingen, dansen en acteren.

Telekids Musicalschool - DOE MEE!

De Telekids Musicalschool is er voor iedereen van 4 t/m 9 jaar. Grote broer RTL Talent Academy heeft een lesprogramma voor enthousiastelingen van 10 t/m 18 jaar.

Voor jonge leerlingen van 4 t/m 6 jaar is er de 'Mini's'. Voor leerlingen van 7 t/m 9 jaar is er de KidsClub. In de wekelijkse lessen van 1 uur (Mini's) of 1,5 uur (KidsClub) werk je samen aan je vaardigheden in zang, dans en spel. Kijk voor meer informatie ook op de website.

Ben je tussen de 10 en 18 jaar? Dan is er voor jou de RTL Talent Academy

Iedereen kan mee doen. Zie de website voor meer info of bel naar het hoofdkantoor via 033 - 455 25 41.

Nu ook in Drachten in De Lawei

Ook in Drachten is er nu een Telekids Musicalschool! De musicallessen in Drachten zijn op zaterdag, op de volgende tijden:

  • Mini’s (4 t/m 6 jaar): 12.00 – 13.00 uur
  • KidsClub (7 t/m 9 jaar): 13.00 -14.30 uur
  • TeensClub (10 t/m 14 jaar): 14.30 – 16.00 uur

Locatie: Schouwburg De Lawei, Laweiplein 1 9203 KL Drachten

Proefles doen? Dat kan.

Doe mee! Bij de Telekids Musicalschool begint het avontuur met een leuke proefles; schrijf je daarvoor in en we nemen je op in ons bestand. Inschrijven kost eenmalig €15,-. Proeflessen zijn er een aantal keer per jaar. Je komt langs, doet direct mee, maakt plezier en na de proefles ontvang je van ons bericht met informatie over de betaling van de lessen. Zodra dit is bevestigd, kijken we elke les naar je uit; welkom en veel plezier!

telekidsmusicalschool.nl

rtltalentacademy.nl