Stem op jouw favoriete uitje en maak kans op een familieticket! 

De ANWB heeft de genomineerden voor het ‘Leukste uitje van Friesland’ 2021 bekend gemaakt. Go-Kids zat in de vakjury en heeft geholpen deze lijst samen te stellen. Nu is het aan jullie om op jouw leukste uitje te stemmen! 

We waren blij verrast om door de ANWB gevraagd te worden in de vakjury plaats te nemen. We vonden het een hele eer, maar wat was het moeilijk! Er zijn zoveel leuke uitjes, maar we hebben uiteindelijk, in iedere provincie, een mooie lijst samengesteld waarbij we ook gekeken hebben naar het unieke aanbod van de provincie. Criteria waar wij als juryleden de uitjes op beoordeeld hebben, zijn:  prijs/kwaliteit, sfeer, aanbod, toegankelijkheid voor hele gezin, klantvriendelijkheid, faciliteiten en relevantie in de provincie. De vakjury bestaat uit trendwatchers en vertegenwoordigers van Pretwerk.nl,  Breda University of applied sciences, Pleisureworld, ZKA Leisure consultants, ANWB Eropuit en natuurlijk Go-Kids.

Ben je benieuwd wie wij genomineerd hebben?

De top 12 van genomineerde uitjes in Friesland (in willekeurige volgorde):

1. Verkeers- en attractiepark Duinen Zathe
2. Aqua Zoo Friesland
3. Puur Terschelling
4. Fries Museum
5. Wadlopen bij wadloopcentrum Friesland
6. Ir. D.F. Woudagemaal
7. Natuurmuseum Fryslan
8. Jopie Huisman Museum
9. Kameleondorp Terherne
10. Museumboerderij Ot en Sien
11. Sybrandy's Speelpark
12. Wadden Experience Center

Wie de winnaars zijn wordt begin volgend jaar bekend gemaakt.

Maak kans op een dagje uit voor 5 personen

Stem op jouw favoriete uitje en wie weet win jij een dagje uit met het hele gezin. Onder alle deelnemers verloot de ANWB namelijk 5x een dagje uit voor 5 personen. En je mag zelf kiezen welk uitje in Nederland! Stem direct via: www.anwb.nl/verkiezing