Heb jij ook zo’n zin om een terrasje pakken met het hele gezin? Turen over het water, genieten van de bootjes die langsvaren terwijl de kinderen zich ook goed vermaken?

We zetten de leukste terrassen waar je kids de ruimte hebben om  heerlijk te spelen voor je op een rijtje. Zodat jullie kunnen genieten van een hapje en drankje met zicht over het kabbelende water en de kinderen ook niet meer weg willen

Beachclub Sneek 

Beachclub Sneek is een fijne locatie om heerlijk met je gezin te komen lunchen, borrelen of dineren. De ongedwongen en relaxte sfeer is ideaal voor jonge én oudere kinderen. In ons restaurant hebben we een gezellig speelhoekje gerealiseerd en buiten vind je een grote omheinde zandbak. Op onze kaart kunnen de kinderen bij zowel de lunch en het diner uit het kindermenu kiezen.

Beachclub SneeksBeachclub Sneek 02 Beachclub Sneek 03

Paviljoen Salt Terherne

Bij Paviljoen Salt is uiteten een feestje voor iedereen! 

Er is een nieuwe menu kaart voor de jongste gasten van Salt!
Binnen hebben we ook een speelhoek  ingericht. Met dit druilerige weer is er dus ook genoeg te doen voor de kleine gasten bij Salt. Bij mooi weer is de air trampoline opgeblazen zodat de kids zich kunnen uitleven!  Én.. wist je dat er een beloning is wanneer alle puzzels in het menu zijn opgelost… 

Salt 01 Salt 03 Salt 02

Brasserie RCN de Potten Sneek

Er staat op de Potten bij de brasserie een Piratenspeelschip in het zand, zodat kinderen kunnen spelen in het zicht van hun ouders terwijl zij een drankje doen. Daarbij staat ook een grote airtrampoline en iets verderop een minigolf baan. Ook leuk: zeillessen zijn mogelijk voor kinderen op de Potten!

Brasserie de Potten Sneek 

De ZandZeeBar Terschelling

Bij de ZandZeeBar kun je optimaal genieten aan het strand. Deze gezellige strandtent heeft zitzakken waar je heerlijk op kunt neerploffen en genoeg plekjes in de schaduw of uit de wind. Op het menu staat van alles, van lekkernijen voor bij de koffie tot een heerlijke lunch, borrel of diner. Voor de kids is er een klein maar fijn kindermenu met onder andere poffertjes.

Zandzeebar 03 ZandZeeBar 02 Zandzeebar

Foarunder Starteiland Sneek

Hier vind je alles voor een perfecte dag aan het water. De kinderen kunnen zich uitleven in de leuke speeltuin terwijl jij geniet van het prachtige uitzicht op het Sneekermeer.

De pret begint al met de pont naar het Starteiland, waardoor je meteen dat vakantiegevoel krijgt. Club Nautiq, 't Foarunder, biedt een gezellige sfeer en activiteiten voor jong en oud. Of je nu wilt ontspannen aan het strand, zeilen of genieten van een hapje en drankje op het terras, hier kan het allemaal.

Beleef een onvergetelijke dag bij Club Nautiq, 't Foarunder op het Starteiland in Sneek. Het is de ideale plek voor plezier en ontspanning voor het hele gezin!

Foarunder Foarunder 02 Foarunder 03

Paviljoen de Potvis Stavoren

Paviljoen De Potvis ligt aan de rand van Marina Stavoren Buitenhaven en bij een klein strandje.

Naast het terras staat een kabel/tokkelbaan, voetbalgoaltjes en een beachvolleybalveldje, voor het terras een groot houten speelschip. En er is een strandje naast de deur.

Potvis Potvis Potvis

Sailors Inn Hindeloopen

Restaurant Sailors Inn ligt op jachthaven Hindeloopen en heeft pal naast het terras een omheind speeltuintje met o.a. zandbak, wipkippen en glijbaan en daarbinnen ook een indoor speelhoek met airhockeytafel en tablets met spelletjes erop.

Sailors inn s s

De Hege Gerzen Oudemirdum

Strandpaviljoen en recreatieterrein De Hege Gerzen in Oudemirdum is perfect voor een leuke dag aan het IJsselmeer. Je kunt genieten van een grasveld en een zandstrand, ideaal om te zwemmen en te zonnen. Er zijn kleedruimtes, douches, voetbal- en volleybalvelden. 

Op het terras kun je smullen van koffie, thee, appeltaart, frisdrank, ijsjes en snacks. Voor kinderen is er een veilig peuterbad met glijbaan, speeltoestellen en een midgetgolfbaan. Je kunt zelfs je bootjes en luchtbedden opblazen met de compressor. 

Kom naar De Hege Gerzen voor een geweldige dag vol plezier en ontspanning!

Hege gerzen Hege gerzen hege gerzen

Paviljoen ’t Mar Mirnser Klif

Uniek gelegen op het Mirnserklif: bij Paviljoen ’t Mar heb je aan de voorzijde een prachtig uitzicht over het strand aan het IJsselmeer en aan de achterzijde van het restaurant wandel je zo het Rijsterbos in! Het bos én het strand zijn heerlijke plekken om met het hele gezin naartoe te gaan. De kinderen kunnen onbezorgd spelen in het ondiepe water of een speurtocht doen tussen de oude beuken van het Rijsterbos. Naderhand gezellig lunchen of dineren bij Paviljoen 't Mar, voor de kinderen zijn er speciale menu's en een speelhoekje. Paviljoen ’t Mar is de perfecte bonus tijdens een dagje uit!

't mar t mar 

Badmeester Keimpe Balk

Bij Badmeester Keimpe is het altijd genieten! Op een lazy Sunday afternoon kun je heerlijk relaxen terwijl er live muziek speelt op het terras. Dans mee of lounge met een glas fris. In de winter kun je gezellig opwarmen met warme chocolademelk bij het vuur. Laat je verwelkomen door de lekkere geur van vers gerookte paling en smul van allerlei heerlijke gerechten. En het mooiste is het uitzicht over het prachtige Slotermeer!

badmeester Keimpe Badmeester krimpe 02 Badmeester keimpe 03

Groote Wielen Leeuwarden

Bij de Groote Wielen kun je genieten van een fijne tijd met het hele gezin! Naast ons terras ligt een omheinde speeltuin met een grote zandbak, luchttrampoline en klimrek met glijbaan. Vanaf het terras en door de grote ramen binnen kun je de speeltuin goed in de gaten houden.

Ook bij slecht weer is de speeltuin open, en modderschoenen mogen gewoon mee naar binnen. Binnen hebben we speelhoeken voor nog meer speelplezier.

Kom gezellig eten en neem de hele familie mee, inclusief de hond! Ons kindermenu biedt pannenkoeken, poffertjes, snacks en een kindersoepje. Smakelijk eten!

Groote Wielen Groote wielen 02 Groote wielen 03

Picknickers Terherne

Picknickers is een  restaurant en hippe foodbar aan de rand van Terherne, met een prachtig uitzicht over het Sneekermeer. ze serveren dagelijks heerlijke gerechten in een gezellige en ontspannen sfeer.

Met een groot terras, een gezellige foodbar en een prachtig landschap om ons heen kun je genieten van sterke espresso's, uitgebreide ontbijtjes, verfrissende lunches of smaakvolle diners. Maar we heten niet voor niets Picknickers! Veel van de gerechten zijn ook beschikbaar als 'to go', zodat je ook op andere locaties kunt genieten van al het lekkers dat ze te bieden hebben!

Picknickers 01 Picknickers 02 Picknickers 03

 

Anne Famkes Pleats

De boerderij is een plek waar je komt voor een bak koffie, ijsje, overleg, om te slapen of voor een praatje. Er zijn twee b&b kamers, een sociale eetkamer en een ijs -en theetuin. In de tuin en schuur organiseren ze regelmatig kleinschalige evenementen zoals een tuinconcert, fair of een voorstelling. De ijs- en theetuin is van 11.00-18.00 uur van donderdag t/m zondag open.

 

Kortom, lekker genieten op een terrasje aan het water terwijl de kinderen zich ook prima vermaken? Dat kan volop in Friesland.