9 maanden tot dreumes beurs Friesland

  • van:  22 maart 2019 18:30
  • tot:  23 maart 2019 15:30
9 maanden tot dreumes beurs Friesland

Laat je informeren en inspireren

Op de beursvloer vindt je de laatste trends voor de (aanstaande) ouder en jullie gezin. En natuurlijk vind je er de must haves die je echt niet wilt missen. Er zijn een tal van professionals aanwezig die jou graag informeren over de verzorging, cursussen, voeding, kinderopvang voor jullie  gezin in spé. Je waant je in een walhalla aan producten en informatie voor jullie (aanstaande) kindje.

Lezingen en workshops

Maak kennis met babymassage, laat je informeren over bevallen in het water. Waan je in de wereld van de wasbare luiers. Tijdens de beurs zal er een draagmodeshow plaats vinden. Ook kan jij jullie moment vastleggen, bij Lex Ensing kan je tijdens de beurs een mini photoshoot laten maken voor slecht 5 euro! 

Alle lezingen en workshops zijn gratis toegankelijk. Zorg dat je op tijd bent! Iedereen is welkom zolang de deur geopend is. Voorafgaande aan de beurs zullen de tijden bekend gemaakt worden. Jullie kunnen je ook voorafgaande aan de beurs ook aanmelden voor deelname tijdens de beurs. Voorafgaande aan de beurs alvast een plek reserveren voor het bijwonen van een workshop? Je bent dan verzekerd van een deelnemersplaats. Tijdens de beurs is het tevens mogelijk om aan te schuiven zonder aanmelding. Vol = vol.

Goodiebags!

De eerste 75 bezoekers* op vrijdag avond & zaterdag ontvangen van ons een goodiebag. Op vertoon van deze goodiebag en de bijbehorende stempelkaart krijg jij bij verschillende bedrijven een leuk presentje! De bedrijven staan gepubliceerd op onze stempelkaart. Is het wat druk bij de stand, dan vragen wij je op een later moment nogmaals langs de stand te lopen. Met een goodiebag ben je interactief bezig. Je komt langs verschillende bedrijven die zich graag aan jou voorstellen. Allen hebben zij speciaal voor jou een leuk presentje mee genomen.

* Bezoekers - 1 goodiebag per gezin - en worden alleen aan de (aanstaande ) moeders gegeven.

Praktische informatie:

Openingstijden: 22 maart 18:30 - 21:30 & 23 maart 10:00 - 15:30

Adres: Westcord WTC Hotel Heliconweg 52, 8914 AT Leeuwarden  

Tickets: Kinderen t/m 16 jaar gratis entree. Vanaf 17 jaar kost een kaartje aan de kassa € 3,50 per persoon CONTANT TE VOLDOEN!

De 9 maanden beurs Friesland wordt georganiseerd door Zwanger en Kidz. Meer informatie is te vinden op www.zwangerenkidz.nl