Thuis 'uit eten' met de kinderen tijdens Kerst 2020 

Uit eten met kerst of thuis kerst vieren? Normaal gesproken een jaarlijks terugkomend dilemma maar in 2020, zoals het nu lijkt, helaas niet. Vanwege de maatregelen in strijd tegen de verdere verspreiding van het corona virus moet de horeca helaas in de decembermaand ook nog gesloten blijven. Maar dat betekent niet dat je dit jaar alle recepten zelf moet uitzoeken, boodschappen moet doen en dan nog koken! Veel restaurants bieden complete 4, 5 of nog meer gangen Kerstmenu's voor thuis aan. Inclusief lekkere gerechtjes voor de kinderen! Of wil jij liever een Kerst brunch of high tea afhalen in Balk, Sneek, Leeuwarden, Heerenveen of Drachten? Of laten bezorgen? Kortom: Wij zochten alvast de leukste Kerst familiemenu boxen in Friesland voor je uit:  

The Home Box van Pata Negra X Markt23

Speciaal voor jou hebben Pata Negra en Markt23 verschillende boxen samengesteld om niks van je favoriete gerechten te missen én ze bezorgen in heel Friesland! Wil je liever je bestelling afhalen dat kan vanaf de afhaallocaties in Sneek, Drachten, Leeuwarden of Heerenveen. Kies jij voor de Viergangen Kerst Box, een deluxe Tapas Kerst Box, de Gourmet Home box of een Kerstbrunch Box? En voor de kids kun je een lekkere pasta of een heerlijk broodje hamburger bij bestellen! Bekijk snel de verschillende mogelijkheden en:

Bestel nu met 10% korting met de code: go-kids10

Bekijk de Pata Negra X Markt 23 BOXEN

LevelXL Kerstmenu voor het hele gezin!

De chef van family entertainment centrum Level XL in Drachten heeft een fantastisch kerstmenu voor het hèle gezin samengesteld! En bij bestelling van een kerstmenu krijg je ook nog eens je 50% korting op de entreeprijs voor het Glowgolfen! Bekijk direct het kerstmenu voor de kinderen:

LevelXL Kerstmenu voor kids

LevelXL Kerstmenu bestellen

Kerstbrunch van Blokhut en Speelbos Sparjebird

Heb jij vroege vogels in huis?! Kids die ook op de kerstdagen al ver voor 7 uur wakker zijn? Neem ze dan op eerste Kerstdag 's ochtends mee naar Speelbos Sparjebird, vlakbij Beetsterzwaag en neem een heerlijke brunch van familierestaurant Blokhut Sparjebird mee terug naar huis! Hierbij direct het menu:

Kerstbrunch Sparjebird bestellen

Kerst Traiteurmenu voor kids van Lokaal55 met Kerst Drive Thru!

Restaurant Lokaal 55 uit Sneek stelde een speciaal Kerst Traiteurmenu voor kids samen! En natuurlijk is er ook voor de grote mensen een heerlijke traiteurmenu, om zelf thuis af te maken. Of kies een gourmetschotel, kerstbrunch of een ander gerecht. Bestel en haal op 24 december tussen 15:00 en 19:00 uur je bestelling op in de Kerst Drive Thru! De tuin van Lokaal 55 is dan aangekleed in kerstsfeer met lichtjes en vuurbollen.

Naar de webshop van Lokaal 55

Het Paviljoen de Leyen familie kerstmenu

Dat wordt smullen met dit 7 (!) gangen diner. Dit menu is geschikt voor 2 volwassenen met 2 à 3 kids. Voor de kids zitten er heerlijke spiesjes met o.a. fruit, spekjes, poffertjes etc. bij en uiteraard een leuk cadeautje! Natuurlijk kunnen ze ook lekker proeven van het kerstmenu! Het hoofdgerecht kan zelf afgemaakt worden in de oven, uiteraard is het pakket incl. een bereidingswijze.  Je vindt paviljoen de Leyen in Rottevalle, bij Drachten.

Het Paviljoen de Leyen familiekerstmenu

Het Theehuis in Grou bezorgt je een gouden Kerst!

Bestel een Theehuis Gouden Kerst Brunch, het grote Grouster drie gangen diner of bestel een hapjesschaal om tussen brunch en diner samen van te genieten

Gouden Kerstmenu van het Theehuis

Haal de delicatessen Badmeester Keimpe met de Kerstdagen in huis!

Badmeester Keimpe is gevestigd in Balk, waar je welkom bent om te komen afhalen, maar ze bezorgen ook t/m Woudsend, Rijs, Tjerkgaast. Bestellen kan tot 1 dec en tot 22 december 2020.

Het assortiment van Badmeester Keimpe

De kerstchef van La Fontaine in Heerenveen

Bestel een een kerstdiner op restaurant niveau met heerlijke verse producten door de chef van La Fontaine (in Heerenveen) voorbereid. Kies uit een 3 of 4 gangen diner en voeg tijdens het bestellen een kindermenu naar keuze toe. 

Kerstbox van La Fontaine bestellen

De Lekkerste van Leeuwarden Kerst Drive Thru

Stel zelf jullie ultieme kerstdiner samen en haal jouw gerechten op tijdens de sfeervolle kerst-drive-thru in de Blokhuispoort in Leeuwarden. Je rijdt met je auto door een heuse kerstbeleving met de kerstman, elfjes, knallende kerstmuziek en duizend lichtjes. De bestelling wordt coronaproof in de kofferbak en de kids kunnen op de foto met de kerstman en zijn helpers. Thuis hoef je alleen nog maar je kerstdiner op te warmen! 

Van der Valk Kerstbrunch to go

Bestel je Kerstbrunch to go bij Van der Valk in Leeuwarden en haal deze op in de feestelijk ingerichte drive through! Ook bij Van der Valk in Sneekkun je een Kerstbrunch to go bestellen en afhalen, met lekkere luxe gerechtjes voor jezelf en een speciale "Kids Kerstbox Santa Claus" voor de kinderen! 

van der valk /kerst-brunch-to-go/

Bestel je Kerstbox op tijd!

Bij veel restaurants geldt: Bestellen kan tot maandag 20 december!

Heb je nog een leuke aanvulling op deze lijst mail dan naar friesland@go-kids.nl

Log In