Kerstmarkten en leuke kerstactiviteiten in regio Eindhoven op een rij!

Kerstmarkten en kerstactiviteiten in regio Eindhoven

We hebben voor de december maand alle leuke kerstmarkten en kerstactiviteiten in de regio Eindhoven in kaart gebracht! Het bezoeken van een kerstmarkt of wintermarkt is een leuk uitje om met je gezin al helemaal in de kerst sferen te komen, lekker shoppen en lekkere drankjes en hapjes nuttigen. Een heerlijke tijd om samen leuke dingen te doen! En de eerste kerstmarkten en wintermarkten vinden al plaats begin december!

Winterfair Eindhoven in Beursgebouw Eindhoven, 30 november, 1-2 december 2018

De Winterfair Eindhoven is ideaal voor het inkopen van allerlei cadeaus voor Kerst! In deze sfeervolle winterstijl vind je alles wat je nodig hebt. Er zal veel entertainment, kramen en gezelligheid zijn, voor jong en oud inclusief een DJ en leuke artiesten. Speciaal voor de kinderen zal er een ijskoningin,ijsprinses en een sneeuwpop rondlopen en zijn er leuke activiteiten aanwezig.

Kerstmarkt Woensel-West, Eindhoven op 9 december

De grootste en gezelligste kerstmarkt van Eindhoven op zondag 9 december van 12.00 tot 17.00 uur.
Een kerstmarkt met leuke kraampjes met hapjes, drankjes, spulletjes én leuk dingen voor de kinderen!

Wintermarkt Buutvrij in Best op 9 december

Een wintermarkt met leuke kraampjes, workshops, hapjes en drankjes. En natuurlijk gezelligheid...bij Buutvrij voor de hele pot in Best!

Kerstmarkt Theresiaplein Eindhoven op 15 december

Op zaterdag 15 december zal van 13:00 - 18:00 uur op het Theresiaplein in Eindhoven weer een sfeervolle kerstmarkt met tal van mooie kramen, veel live muziek en leuke kinderactiviteiten plaatsvinden.

Dickensnight in Brandevoort, Helmond op 16 december

De 16de Dickensnight Brandevoort te Helmond zal dit jaar plaatsvinden op 16 december 2018. De kerst sfeermarkt in Dickens stijl wordt georganiseerd door Stichting Dickensnight Brandevoort en vele andere, vrijwilligers uit de wijk Brandevoort in Helmond. Het is een kerstevenement in de wijk Brandevoort te Helmond in de sfeer van Engeland van rond 1850, zoals beschreven in de boeken van Charles Dickens. Dickensnight, een belevenis voor jong en oud

Wilhelmina Winterplein Kerstmarkt op 16 december

Zondag 16 december van 12.00 tot 18.00 uur is het al weer tijd voor de meest traditionele, gezellige en knusse KERSTMARKT van Eindhoven en omstreken. Waar je nog kunt dromen van een witte Kerst, met kramen en cadeautjes

Kerstmarkt in Waalre op 16 december

Tijdens de Kerstmarkt in Waalre (op de Markt) zijn er vele kraampjes om lekker rond te snuffelen: Kerststukjes tot deco, kleding en lekkers om van te snoepen. Ook zijn er leuke activiteiten in de Willibrorduskerk voor jong en oud! O.a. optredens en kerstconcerten!

Het Dickens festijn in Druten op 16 december

Het Dickens festijn in Druten (ongeveer 40 min rijden vanaf Eindhoven) is een sfeervol dagje uit voor de hele familie. Voor de jongste bezoekers belooft een bezoek aan het Dickens Festijn een sprookjesachtige belevenis te worden. Onder het genot van een beker warme chocolademelk kunnen zij zich mee laten voeren door de mooiste kerstverhalen in het verteltheater.

Zeldzaam Mooi Winter Markt Helmond op 16 december 

Tijdens de Zeldzaam Mooi Winter Markt op 16 december kunnen bezoekers uit Helmond en omstreken ook nog eens volop genieten van schaatspret. Er is namelijk een overdekte en gezellig aangeklede schaatsbaan van 300 m2 aanwezig. Geen schaatsfanaat? Breng dan een bezoek aan de Zeldzaam Mooi Winter Markt met allerlei unieke, originele en handgemaakte producten, maar ook met andere rariteiten zoals, creatief hergebruik, vintage en retro artikelen. Op deze wel heel bijzondere en gezellige markt vind je echt eens iets anders en ontmoet je de personen achter dat leuke product.

Feelgood Market, 16 december

Op 16 december is de FeelGood Market Kersteditie in het Klokgebouw op Strijp S, met allerlei kraampjes met orginele, handgemaakte, duurzame en aparte producten, meestal aangeboden door de maker zelf. Je vindt hier van alles om de koude maanden wat op te vrolijken, samen eten, genieten, spelletjes doen, kerstinkopen doen en gezellig samen zijn. Dat wordt (kerst)shoppen, eten, drinken, relaxen en creatief bezig zijn, genietend van fijne live muziek.

Kerstsfeer en ijsbaan in Eindhoven, open 14 december

In de kerstperiode kan je sfeervol winkelen in het centrum van de stad en je kan schaatsen op de ijsbaan op de Markt in Eindhoven. De ijsbaan op de Markt is geopend van vrijdag 14 december 2018 tot en met zondag 6 januari 2019. 

Kerstmarkt Geldrop 16 december

Kom zondag 16 december naar de Kerstmarkt in Geldrop Centrum. Er zijn meer dan 40 kramen met de meest uiteenlopende gezellige Kerstcadeautjes. Er rijdt een KerstExpress door het centrum waar je gratis kunt opstappen. Uniek in Geldrop is de Levensgrote Snowglobe waarin je gratis samen met Nijntje op de foto mag. Uiteraard is ook de Kerstman aanwezig en hij neemt Rudolf het rendier mee.

Winterkasteel Helmond van 22 december t/m 5 januari 

Kasteel Helmond, de grootste waterburcht van het land, wordt van 22 december t/m 5 januari omgetoverd tot Winterkasteel Helmond. En dat betekent genieten met de hele familie van de winter en van Kerst op zijn leukst! Het kasteel is sfeervol aangekleed, met gezellige kerstlichtjes, kerstmuziek en chique gedekte tafels. En wat is Kerstmis zonder wensboom? Supernieuw dit jaar is meelopen met een spannende lampionnentocht door een prachtig versierd Winterkasteel. 

Kerst Wintercircus bij Parktheater Eindhoven 

Van 22 tot en met 30 december 2018 is het tijd voor het 48ste Internationale Kerstwintercircus! De Grote Zaal wordt wederom omgetoverd tot een echte circuspiste. Van jongleurs tot trapeze-artiesten en van clowns tot evenwichtskunstenaars: elk jaar haalt het Parktheater de mooiste acts vanuit de hele wereld naar Eindhoven. Geniet met de hele familie van een onvergetelijke middag of avond in het Parktheater.

Fakkeltocht Eindhoven op maandag 24 december

De Fakkeltocht in Eindhoven zal op maandag 24 oktober om 18.00 uur van start gaan op het Wilhelminaplein in Eindhoven. Binnenkort meer informatie over het programma van de Fakkeltocht 2018. Burgemeester John Jorritsma zal dit jaar tijdens de Fakkeltocht het woord voeren namens de gemeente.

Kerstmarkt Catharinaplein Eindhoven, 7-31 december

Op het Catharinaplein kun je van 7 tot en met 31 december terecht voor een gezellige kerstmarkt. 


Log In