Kloosterdreef 8, 5735 SJ Aarle-Rixtel

Kindvriendelijk restaurant Herberg de Brabantse Kluis 

Herberg de Brabantse Kluis is een kindvriendelijk restaurant met een speelgelegenheid dicht bij Eindhoven. Buiten op de boerderij kunnen de kinderen lekker rondlopen tussen de koeien en kalfjes of gaan spelen op de speeltractor. Ook hebben ze op informatieborden leuke en interessante weetjes over de koeien uitgelegd. 

Binnen in het restaurant hebben ze een hoekje waar de kinderen kunnen spelen met onder andere een speelkeuken en een blokkentrein en natuurlijk een leuke kleurplaat bij je gerecht.

Heb je iets meer tijd? Loop het eerste stuk van de Biggetjesroute op, na de zustertuin van het Missieklooster ligt een grote zandberg met glijbanen, hier kunnen de kinderen (en u zelf ook 😉) lekker glijden en uitwaaien. 

Kindermenu: Het Biggetjesmenu 

Speciaal voor de kinderen hebben ze bij Herberg de Brabantse Kluis een  kindermenu. Dit kost €10,00 per couvert. In dit menu kun je kiezen voor een soepje vooraf, als hoofdgerecht een pannenkoek of een frietje met snack en als nagerecht het traditionele boerderij ijsje. 

Kijk op de website www.brabantsekluis.nl voor de uitgebreide menukaarten. 

Tip! Combineer je bezoek met een wandeling door Het Biggetjesbos. Een leuke en leerzame wandeling van ongeveer 1,5 uur. Een rugzakje om de route te lopen kost € 6.00.

Reserveer hier online

Of telefonisch op het nummer 0492-468110 of mail naar reserveren@brabantsekluis.nl.

  • Leeftijd 0 - 4
  • Leeftijd 5 - 8
  • Leeftijd 9 - 12
  • Horeca aanwezig
  • Indoor
  • Outdoor