De Maas 6, 5684 PL Best

Indoor spelen bij SportsPlanet Eindhoven-Best

SportsPlanet biedt verschillende mogelijkheden om heerlijk te ontspannen en actief bezig te zijn. Voor zowel jong als oud zijn er genoeg faciliteiten binnen SportsPlanet. Kom lekker indoor spelen, klimmen en klauteren, bowlen of apekooien.

Clip 'n Climb

Een klimactiviteit vol uitdaging en fun! Je hebt geen klimpartner nodig om de top te bereiken. Klimmers hoeven zich alleen maar vast te clippen en kunnen direct aan de slag met verschillende challenges.

Zo creëert Clip ’n Climb een dynamische en veilige klimervaring!

Jungle Chase

Lenigheid, coördinatie, snelheid, uithoudingsvermogen en kracht worden op de proef gesteld in een woud van uitdagingen. De Jungle look & feel zorgt voor 100% beleving en inleving in deze apenkooi experience.

Lasergame

Wanneer jij een stap zet in de lasergame arena is het spel begonnen. Je moet je als een onzichtbaar persoon bewegen door de verschillende ruimtes. Met je laserpistool schiet je op je tegenstanders. Via deuren en ramen kun je je laserpistool laten spreken. Speel je in teamverband? Let dan op dat je niet je teamgenoten raakt, dat zorgt voor minpunten!

Bounz

Bounz is een megaspringveld bestaande uit 32 trampolines, een lange tumblingbaan van 24 meter en sensationele trampoline wanden.

Het is met zowel vrienden als alleen en voor zowel jong als oud leuk om te komen naar Bounz! Springen van trampoline naar trampoline, op de wanden en weer terug, meerdere salto’s op de tumblingbaan, dodgeball spelen met je team en veel meer andere speciale moves, dit alles kan bij Bounz!

Onze Bounzmasters helpen je graag met het leren van de gaafste moves!

Bowling

SportsPlanet beschikt over 8 bowlingbanen in een sfeervolle ruimte met eigen bar. Ideaal voor bijvoorbeeld een familiefeest, kinderfeestje of gewoon een gezellig avondje uit met het gezin.

Lees hier meer!

  • Leeftijd 0 - 4
  • Leeftijd 5 - 8
  • Leeftijd 9 - 12
  • Horeca aanwezig
  • Indoor

Log In