Uiteten met kinderen tijdens de kerstdagen in regio Eindhoven 2023

Waar kan je uiteten met kinderen tijdens de feestdagen

Sinterklaas is nog maar net aangekomen in Nederland en toch zijn we stiekem al druk bezig om de feestdagen te plannen. De plannen voor Kerst worden afgestemd met familie en vrienden. En wat wordt het dit jaar? Zelf een menu maken en thuis koken of lekker uiteten? We merken dat veel gezinnen het zich steeds makkelijker maken. Ouders met kinderen gaan voor gemak en dus geen hoogstandjes in de keuken maar lekker uit eten bij een kindvriendelijk restaurant. Wil je brunchen of dineren met Kerst? Er is veel mogelijk in regio Eindhoven.

We kwamen een aantal kindvriendelijke restaurants tegen met een speciaal kerst menu voor gezinnen.

Vier Kerst bij een kindvriendelijke restaurant in regio Eindhoven

Vier de hele maand Kerst bij Restaurant De Lichttoren in Eindhoven

Kerstdiner op de planning? Bij De Lichttoren in Eindhoven kan je de hele maand december terecht!
Ze serveren de hele maand een feestelijk 4-gangen decembermenu voor €49,50. Dit menu is exclusief voor de hele tafel te kiezen. Zo kan iedereen genieten, dus er is ook gedacht aan de niet-vleeseters en vegetariërs. Natuurlijk kun je tijdens deze periode ook van de normale kaart genieten.

Brunch of Diner bij kindvriendelijkrestaurant Bij de Neut in Westerhoven

Restaurant Bij de Neut in Westerhoven heeft verschillende mogelijkheden.
Je kan hier op 24, 25 en 26 decmeber terecht voor een uitgebriede Kerst Brunch en op 25 en 26 december hebben zij ook een heerlijk Kerst Diner op de planning staan. 
Beide opties zijn erg populiar bij gezinnen, dus reserveer tijdig, want vol = vol

Kerst bij Bij de Neut  Kerst bij Bij de Neut

Vier Kerst bij Eetcafé de Kers in Veldhoven

Vier Kerst bij het kindvriendelijke Eetcafé de Kers in Veldhoven. Ze zijn op 24, 25 en 26 december open vanaf 11.00 uur. Je kan hier voor alle Kerstdagen nog voor het diner reserveren, maar ben er snel bij want vol = vol.

Kerstbrunch in de Hoeve of in de Speelschuur bij de Brandevoortse Hoeve in Helmond kan je kiezen

Van de gezellige Kerstbrunch bij de Brandevoortse Hoeve kan je zowel op eerste als tweede Kerstdag genieten. Je kunt kiezen of je in de Speelschuur wil zitten zodat de kinderen lekker kunnen spelen, of dat dat je iets rustiger wil zitten in de Hoeve.
De inloop is tussen 9:30 en 10:30 uur waarbij het brunchbuffet geopend is van 10:00 tot 13:00 uur. Het toetjesbuffet start ongeveer vanaf 11:30 uur. Einde van de brunch is om uiterlijk 14:00 uur.
Hier vind je de uitgebreide info en kan je dircet reserveren!

Kerstmenu bij familierestaurant 't Brabants Genot in Waalre

Bij restaurant 't Brabants genot in Waalre kan je tijdens de Kerstdagen genieten van een heerlijk 4 gangen keuzemenu tijdens het diner. Liever genieten van een heerlijke brunch. Geen probleem. Zowel 1e als 2e kertdag wordt er overdag een heerlijk kerstbrunch geserveerd.
Reserveren kan telefonisch via 040-8457034

KERST vier je samen bij KOKS in Gemert

Op 24 december, Kerstavond, staan de deuren wijd open voor lunch en diner. Tijdens het avondmaal kunnen bezoekers in goed gezelschap kiezen tussen het speciale 3- of 4-gangen Kerstmenu of het vertrouwde 3-gangen keuzemenu. Ook de jongste gasten worden niet vergeten, met een smakelijke selectie van gerechten van de kinderkaart.
Op Eerste en Tweede Kerstdag is het Restaurant geopend vanaf 14:00 uur, uitsluitend op reservering. Hier kunnen gasten opnieuw genieten van het Kerstmenu of het 3-gangen keuzemenu. Benieuwd at je kan bestellen? Hier vind je de speciale kerstarrangementen.

Kerst bij KOKS

Een 6-gangen Kerstdiner bij Herberg De Brabantse Kluis in Aarle-Rixtel

Bij Herberg de Brabanste Kluis in Aarle-Rixtel hebben ze een heel mooi 6-gangen diner samengesteld voor zowel de volwassenen als de kinderen. Zo kunnen de kinderen wel genieten van een uitgebreid kerstdiner, maar zijn de inhoud en de porties afgesteld speciaal voor hen. Reserveren voor het Kerst diner kan niet online, maar graag telefonisch of per mail. Neem bij voorkeur contact op tijdens kantoordagen tussen 9.00 - 17.00 uur. Het sturen van een mail kan natuurlijk altijd, dit kan naar: reserveren@brabantsekluis.nl
Bekijk hier alvast het 6 gangen menu!

Go-Kids Eindhoven wenst iedereen een smakelijke, maar vooral gezellige Kerst!

handtekening Go Kids Maike