Uiteten met kinderen tijdens de kerstdagen in regio Eindhoven

Waar kan je uiteten met kinderen tijdens de feestdagen

Sinterklaas is nog maar net aangekomen in Nederland en toch zijn we stiekem al druk bezig om de feestdagen te plannen. De plannen voor Kerst worden afgestemd met familie en vrienden. En wat wordt het dit jaar? Zelf een menu maken en thuis koken of lekker uiteten? We merken dat veel gezinnen het zich steeds makkelijker maken. Ouders met kinderen gaan voor gemak en dus geen hoogstandjes in de keuken maar lekker uiteten bij een kindvriendelijk restaurant. Wil je brunchen of dineren met Kerst? Er is veel mogelijk in regio Eindhoven.

We kwamen een aantal kindvriendelijke restaurants tegen met een speciaal kerst menu voor gezinnen.

Vier Kerst bij een kindvriendelijke restaurant in regio Eindhoven

Vier 2eKerstdag bij Restaurant Usine in Eindhoven met een Kerst brunch of Kerstdiner

Vier de feestdagen bij het kindvriendelijke restaurant Usine in hartje centrum van Eindhoven. Op 2e Kerstdag kan je overdag genieten van een heerlijke Kerstbrunch (op reservering) of gewoon een kopje koffie drinken met een gebakje. In de avond kan je à la carte eten of een Kerstdiner reserveren. Bekijk hier het december menu en reserveer direct.

Speciale Kerstmenu’s bij Pannekoekenbakker in Eersel

Vier Kerstmis bij De Pannekoekenbakker in Eersel. Speciaal voor de Kerstdagen heeft De Pannekoekenbakker vier verschillende Kerst menu’s samengesteld. Het is natuurlijk ook mogelijk om gerechten van de menukaart te bestellen. Op Kerstavond en Eerste Kerstdag zijn ze geopend vanaf 16.00 uur. Op Tweede Kerstdag zijn ze geopend vanaf 12.00 uur.  Reserveren kan via de website van De Pannekoekenbakker. 

Kerst brunch bij restaurant Bij de Neut in Westerhoven

Op het moment dat wij met dit blog aan de slag gingen en afronden moesten we helaas al constateren dat de Kerst Brunch en Kerst Food Market bij restaurant Bij de Neut in Westerhoven op 1eKerstdag en 2eKerstdag al zijn uitverkocht. Maar het is natuurlijk ook gezellig om hier op een andere dag in de Kerstvakantie uiteten te gaan met de kinderen. Wel tijdig reserveren!

Vier Kerst bij restaurant De Leemer Hoef in Waalre

De Leemer Hoef is een kindvriendelijk restaurant waar de kinderen in een speciaal voor hen ingerichte kinderkamer onder begeleiding zich uitstekend kunnen vermaken. Met Kerst kan je hier op 1e en 2e kerstdag genieten van een uitgebreide Kerst brunch om 10.30 uur tot 14.00 uur of Kerstdiner. De kinderkamer is open onder begeleiding en ze krijgen bezoek van de Kerstman. Kortom, een heerlijke tijd voor jong en oud.

De brunch, bestaande uit een voorgerechten, hoofdgerechten en nagerechten buffet kost €36.00 per volwassene. De kinderen kunnen voor de helft mee-eten van het buffet of gebruik maken van de kinderkaart met kleine kindergerechtjes. Verder hebben ze een uitgebreid Kerst diner. Het ontvangst hiervan is 16.30 uur. Het betreft een vijf gangen menu en kost €49.50 per persoon. Kinderen kunnen gebruik maken van de kinderkaart.

Het diner duurt tot ongeveer 21.00 uur. Daarna is nog mogelijkheid tot naborrelen.

Vier Kerst bij Eetcafé de Kers in Veldhoven

Vier Kerst bij het kindvriendelijke Eetcafé de Kers in Veldhoven. Ze zijn op 24, 25 en 26 december open vanaf 11.00 uur. Je kan hier voor Eerste Kerstdag nog voor het diner reserveren. 

Kerstbrunch of Kerstdiner bij familierestaurant D’n Hut in Wintelre 

Restaurant d,n Hut ligt op de grens van de Oirschotse heide en nabij Eindhoven airport, in het buitengebied van Wintelre. Je kan hier tijdens Kerst genieten van een Kerst brunch of Kerst diner in buffet vorm. Het restaurant heeft een binnenspeelkamer voor kinderen. Lees hier meer.

Kerstmenu bij familierestaurant 't Brabants Genot in Waalre

Bij restaurant 't Brabants genot in Waalre kan je tijdens de Kerstdagen genieten van een heerlijk 4 gangen keuzemenu. Dit menu wordt tijdens de kerstdagen geserveerd vanaf 13.00 uur en hebben ze en beperkte à la carte kaart. Ook kan je van dit Kerstmenu genieten op Kerstavond op 24 december. Reserveren kan telefonisch via 040-8457034 of een mail sturen naar reserveren@brabantsgenot.nl. Bekijk hier het Kerstmenu.

Vier Kerst bij familierestaurant d'n kleine dommel in Nuenen

Familierestaurant d'n kleine dommel aan de Collseweg in Nuenen een perfecte locatie om Kerst te vieren met je gezin. D’n kleine dommel heeft voor volwassenen en kinderen een Kerstmenu samengesteld. Bekijk het menu hier. 

Kerstdinerbuffet of Kerstbrunch bij restaurant 't Boshuys in Best

Kerst is een tijd van gezelligheid, samen met familie en/of vrienden aan tafel. Ook dit jaar is restaurant 't Boshuys in Bestweer beide kerstdagen geopend, zodat je in de brasserie kunt genieten van een gezellige én een smaakvolle Kerst! Op 1e kerstdag vindt er in ’t Boshuys, een kerstbrunch én kerstdinerbuffet plaats. Geniet samen met familie en vrienden van de lekkerste gerechtjes, die je zelf mag pakken! Speciaal voor de kerstbengels hebben wij net als vorig jaar kinderentertainment. Dat is nog eens onbezorgd genieten van de kerstdagen! De kerstbrunch die start om 11.30 uur en duurt tot 14.00 uur is ideaal met kinderen. Of als je het prettig vindt lekker op tijd aan tafel te gaan, zodat je erna nog tijd hebt voor een spelletje of een andere leuke activiteit. Heerlijk tafelen en op tijd weer thuis!  Tijdens het kerstdinerbuffet dat start om 17.00 uur en duurt tot 20.30 uur, wordt je ontvangen met een welkomstcocktail. Laat je daarna volledig in de watten leggen en geniet samen met jouw gezelschap van de meest heerlijke kerstgerechten. Wildgerechten, traditionele gerechten, en gerechten van over de grens, kies en geniet!  Op 2e kerstdag is de brasserie geopend voor à la carte. Lees hier meer. Reserveren kan via info@boshuysbest.nl

Go-Kids Eindhoven wenst iedereen een smakelijke, maar vooral relaxte Kerst!

Wil je voor de kerstvakantie leuke eropuit tips in je mailontvangen. Schrijf je dan in voor de Go-Kids nieuwsbrief. Of kijk op de Go-Kids agenda.

Lees ook: Blog Kerst hapjes voor kerstdiner op school of Blog Kerstmarkten in regio Eindhoven