Top 10 Sinterklaas schoencadeautjes onder de 5,- euro.

Sinterklaas Kapoentje, wat gooit hij in mijn schoentje? 


Het is zover. Sinterklaas en zijn Pieten zijn aangekomen in Nederland. Over een paar weken is het pakjesavond en de kinderen mogen ook weer bijna hun schoen gaan zetten. Dit betekent natuurlijk heel veel strooigoed, maar ook natuurlijk cadeaus. Omdat deze maanden altijd toch wel de duurste maanden van het jaar zijn en voor Sinterklaas het ook niet altijd even makkelijk is om een leuk schoencadeautje te bedenken voor de kinderen, hebben wij een leuke Top 10 gemaakt met Sinterklaas Schoencadeautjes onder de 5,- euro.

Top 10 Sinterklaas Schoencadeautjes onder de 5,- euro

1. De SAGOSKATT collectie knuffels

Hoe leuk zijn deze knuffels?! Hier wordt je toch gelijk vrolijk van?! Ga jij voor Het Monster, De Zeehond, De Roze Eenhoorn, De Egeldino of Handpop De Haai. Je kan ze kopen voor € 4,99 bij de Ikea. En ze hebben ook een kleinere uitvoering voor € 1,49.

Deze collectie wordt door kinderen ontworpen die hebben meegedaan aan de Let's Play for Change tekenwedstrijd. Door het kopen van een knuffel uit de SAGOSKATT serie steun je TeamUp. De volledige opbrengst hiervan gaat naar sport-, spel- en dansactiviteiten voor gevluchte kinderen in Nederland.

Foto: Ikea B.V. Nederland


2.  De houten kaarthouder

De dagen zijn weer wat donkerder en kouder, tijd voor een leuk potje kwartetten, alleen kinderhanden en kaarten vasthouden gaat niet altijd even makkelijk. Wellicht is deze houten kaartenhouder de ideale tip voor jou en jouw kind! Hij is te koop voor € 3,99 bij de Speelgoedfamilie. Uiteraard hebben ze hier ook spelletjes kwartet te koop, bijvoorbeeld Kleuterkwartet voor € 4,99.


3. Voor echte dametjes!

Heb jij een dochter, die het helemaal geweldig vind om zich mooi te maken, 'Net als Mama'...? Dan weet jij wat je haar moet geven. Deze chocolade set! Gemaakt van witte, pure en melkchocolade. Echt een dikke zoen waard! Deze chocolade make-up set is te verkrijgen voor € 1,50 bij de HEMA. Enne de jongens zijn ze niet vergeten, daar hebben ze leuke robots voor.



4. Sinterklaas Bingo!

Houdt jouw kind van kleuren en van spelletjes? Dan is deze Sinterklaas-Bingo het ideale schoencadeautje. Je kunt het met minimaal 2 personen spelen. Het spel bestaat uit een blok met 50 vellen (in A5-formaat), inclusief spelregels en een dobbelsteen. De Bingo is € 4,95 en te verkrijgen via de Vrolijke online webshop: Bieb-A-Boo. Extra-Tip: Ze hebben nog veel meer leuke cadeautjes voor de feestdagen!

                                                                                                          

5. Boekje SinterWoezel en Pietje Pip

Voor de allerkleinsten onder ons deze boekentip. Woezel en Pip, wie is nou geen vriendjes met ze?!

Woezel en Pip zetten hun schoen voor Sinterklaas. Wat zou het worden? Een step of een raceauto? Pip droomt van een ritje op Sints paard en dan midden in de nacht schrikken Woezel en Pip wakker, want er wordt op het hok geklopt! Wie o wie zou dat nu toch zijn? 

Het ideale schoencadeautje voor je kroost! Je kan hem bestellen voor € 5,- bij Bol.com.

6. Pixelen

Ooit gehoord van Pixelen? Pixelhobby is een hele leuke nieuwe rage. Het lijkt op borduren en ook een beetje op strijkkralen, alleen heb je geen naald en draad nodig en vliegen de strijkkralen je ook niet om de oren, wanneer je op weg bent naar je strijkplank. De kunststofblokjes met een gaatje aan de onderkant worden Pixels genoemd. Pixelen stimuleert de ontwikkeling van de fijne motoriek bij kinderen. Je hebt Pixel XL voor kids vanaf 4 jaar en iets kleinere pixels voor kinderen vanaf 6 jaar. Zeker niet alleen leuk voor de meiden, maar ook voor stoere binken! Dit startersetje kost € 4,95 en hier kan je drie coole sleutelhangers mee maken. Je kan deze online kopen bij Hippe Knutsels of in de winkel bij Daan Shop in Shop in Bodegraven. En weet je wat zo leuk is?! Ze hebben allerlei verschillende soorten Pixel setjes, zelfs speciale Sinterklaas edities!

7. Indoor Boomerang

Net even wat anders, ben jij op zoek naar een origineel cadeautje? Dan heb ik voor jou de Gouden Tip: Bij OpzijnPlek online staat spelen en ontdekken voorop! 

Hun visie is Duurzaam opgroeien: Opvoeden is meegroeien met een kind in plaats van sleutelen aan een kind. Het is voorbeeld zijn en ruimte geven voor ontdekkingen. Het is luisteren naar ons gevoel en naar de signaaltjes die kinderen ons geven, omdat ze zo graag met ons samen willen groeien! Zo biedt OpzijnPlek materialen en verhalen die bijdragen aan een waarde(n)volle ontwikkeling van kinderen. Materialen die niet snel vervelen en die bijdragen aan een meer bewustere wereld waarin iedereen zijiekn talent kan ontwikkelen en zijn Plek zal vinden.

Tekst: OpzijnPlek.nl

Zo hebben ze de geweldige Indoor Boomerang voor € 4,95 die altijd weer naar je terugkomt. Wil jouw kroost ook het liefst net als papa zijn? Dan is deze Kleine Duimstok Sleutelhanger het ideale schoencadeautje. Hij kost € 2,95. Voor alle natuurfreaks hebben ze coole Natuur-Zoek-Kaarten, zelfs een Poepkaart, helemaal niet vies hoor! Deze leerzame kaarten zijn er al voor € 3,-.

Stiekem niet 1 tip, maar heel veel, neem snel een kijkje bij OpzijnPlek online!

8. Grote Wolf in Eindhoven

Dit is eigenlijk een Winkel - Tip van Go-Kids. Koop je duurzame en unieke houten schoencadeautjes bij De Grote Wolf- Houten speelgoed.

Een divers en uitgebreid aanbod voor alle leeftijden en meer dan 100 schoencadeautjes onder de €5,00 te vinden.
Check snel de shop www.degrotewolf.com.




9. Walking Robot

Maak je eigen Walking Robot met deze speciale set van kindvriendelijke foam dough klei, lichtgewicht en zelfdrogend. Ze hebben verschillende soorten, zo is er bijvoorbeeld ook nog een Springend Monster en een Pull Back auto variant. Voor iedereen een andere variant. Ze zijn te koop voor € 4,99 bij Bol.com.



10. Opbergzakken

Het is natuurlijk heel erg gezellig de Sinterklaas, maar waar berg je al dat nieuwe speelgoed in op? Het kleine speelgoed past vast in deze leuke opbergzak (30x40). Staat nog prima ook in de kinderkamer. Ze hebben verschillende varianten, dus er zit er vast wel een bij, die in de kamer van jouw kids past! Ze zijn te koop bij H&M home voor € 4,99  


Fijne Sinterklaas!