Vind je het ook zo heerlijk om te shoppen met korting voor jezelf en de kinderen? Noteer dan alvast de data van de volgende Black Friday en Cyber Monday in je agenda!

Op die dagen kan je namelijk helemaal los op de kortingen en speciale deals. Nu met alle corona beperkingen willen we natuurlijk niet stimuleren om massaal naar de winkels te gaan. Online shoppen kan natuurlijk ook!

Shop tips voor gezinnen op Black Friday en Cyber Monday

Op vrijdag 27 november 2020 is het weer Black Friday en op maandag 30 november is Cyber Monday. Die dagen en vaak ook in het weekend kan je heerlijk shoppen voor je kids. Dit jaar zullen veel winkels al een week eerder beginnen met Black Friday Deals om de drukte te spreiden.

Wat is Black Friday?

Black Friday en het jagen op scherpe aanbiedingen is een Amerikaanse traditie die plaatsvindt op de vrijdag na Thanksgiving. De dag waarop veel Amerikanen traditiegetrouw beginnen met hun Kerstinkopen. De winkels hebben op deze dag flinke kortingen op producten. Dit fenomeen is overgewaaid uit Amerika en is ook in Nederland populair! Black Friday vindt plaats op de vrijdag na Thanksgiving en dit jaar dus op 27 november. Je krijgt die dag bij veel (online) winkels scherpe aanbiedingen. 

Black Friday deals voor gezinnen

Bij Go-Kids hebben we alle interessante deals voor je op een rijtje gezet:

Er worden dit jaar hoge kortingen verwacht op PlayStation, Xbox en Apple! Aangezien er veel nieuwe producten van deze merken worden uitgebracht, worden er vooral hoge kortingen verwacht op de voorlopers, bijvoorbeeld een PS4 of Xbox One of iPhone 11. 

Ook zie je steeds meer pre- Black Friday acties ontstaan. Veel al een week vooraf aan Black Friday op 27 november. Veel korting wordt er ook verwacht op mode! Dus houd je favoriete kledingwinkel komende weken in de gaten.

Black Friday deals voor gezinnen in regio Eindhoven