Wat ga jij doen na school? Dat is een van de bekende Go-Kids slogans. 

Op zoek naar een uniek gezinsavontuur in Eindhoven? Ontdek Prison Island bij All in 040! Lees hoe wij, op een gezellige woensdagmiddag, met vrienden en kinderen genoten van dit Zweedse gevangenisavontuur dat de opwinding van escape rooms en Fort Boyard combineert.

Het Gevangenis Avontuur: Speel en Ontdek

Na het veilig opbergen van onze spullen in kluisjes, kregen we een korte uitleg van het spel en bekeken we een instructievideo. Deze middag kiezen wij ervoor om in 2 teams te spelen, met in elk team 1 volwassenen en 2 kinderen van 10 jaar. (Je kan Prison Island al spelen vanaf 2 personen (1 team)). Met de teamnamen "De Kabouters" en "Team Kansloos" begonnen we aan een te gekke strijd die anderhalf uur duurde.

Prison Island

Beide teams hadden een keykoord om cellen te openen en spelelementen te onthullen. Met hints en informatie aan elke celdeur werd al snel duidelijk dat sommige cellen meerdere keren gespeeld moesten worden voordat het duidelijk was wat je precies moest doen. De moeilijkheidsgraad varieerde, van tactisch tot fysiek, en testte ook de algemene kennis.

Lees verder na deze tips

Dit vind je misschien ook interessant

Prison Island Eindhoven
Meer weten

Prison Island Eindhoven

Vijfkamplaan 6B, Eindhoven

Prison Island Eindhoven Klaar voor hét gevangenis avontuur met je gezin ? Prison Island is een van o... bekijk

 

Spanning en Plezier

Tijdens het spel wisselde ik tussen teams om foto's te maken en de ervaring beter te begrijpen om deze blog te kunnen maken. Mijn competitieve kant kwam sterk naar voren, en het was moeilijk om niet mee te helpen met de spellen. De interactie tussen teams in de gangen voegde een uniek element toe aan de ervaring. In tegenstelling tot een escaperoom waar verschillende teams verschillende opdrachten uitvoeren beleef je hier een vergelijkbare ervaring. Je speelt weliswaar met je eigen team, maar je komt elkaar tegen en speelt dezelfde spellen waardoor er een gemeenschappelijk gevoel ontstaat. 

Prison Island

Scoreformulieren en Evaluatie

Na anderhalf uur werkt het keykoord niet meer, de deuren gaan niet meer open en dus is het spel voorbij. Wat een telleurstelling voor de meiden! Ze wilde echt nog niet stoppen. "Er zijn nog cellen waar we een hogere score kunnen pakken, ik wil dit spel nog een keer doen, moeten we echt stoppen?" 
De keykoords worden ingeleverd en inruil krijgt ieder team zijn scoreformulier. De scoreformulieren onthullen de behaalde punten per cel en werden druk vergeleken onder het genot van een drankje. 
Leuk om nog even te kunnen napraten met een drankje en te horen hoe iedereen het heeft ervaren. 

Prison Island

Mening van Go-Kids Reporter Eva (10 jaar) en vriendinnen:

Deze keer krijgen jullie de niet alleen de mening van Eva, maar ook die van haar vriendinnen. 
Ze zijn unaniem: The Prison & Devil's Island zijn hun favorieten. Ze willen terugkomen en één vriendin wil zelfs haar kinderfeestje hier geven als het aan haar ligt. Eva en haar nicht zijn direct plannen aan het smeden om hier heen te gaan met de familie als familie-uitje!

Al met al een ervaring die we zeker nog vaker zullen beleven!
Wil jij ook een middag Prison Island Eindhoven boeken? Bekijk hier alle mogelijkheden!

Go-Kids Reporter Eva

Log In