Kinderfeestje organiseren!

Kinderfeestjes zijn echt bijzondere gebeurtenissen! Het is een tijd om de jarige te vieren, plezier te maken en kostbare herinneringen te creëren die een leven lang meegaan. Of het nu gaat om een kleine bijeenkomst met de beste vrienden of een groot feest met de hele klas, een verjaardagsfeestje is altijd een hoogtepunt voor kinderen.

Voor ouders is het organiseren van een kinderfeestje een mix van opwinding en planning. Of het nu gaat om het versieren van de ruimte in het favoriete thema van hun kind, het regelen van leuke spelletjes en activiteiten, of het uitzoeken van ideale kinderfeestje buiten de deur, ouders doen er alles aan om ervoor te zorgen dat het kinderfeestje onvergetelijk wordt. 
Wij van Go-Kids Eindhoven helpen jullie daarom graag op weg met dit overzicht met tips om de leukste cadeautjes te shoppen of de mooiste versieringen te bemachtigen. 

Shop tips in de regio Eindhoven

Ben je nog op zoek naar leuke originele kadootjes voor een kinderfeestje van je eigen kind of voor een andere kindje? Dan hebben wij daarvoor natuurlijk ook een aantal toffe tips in de regio voor jullie op een rijtje gezet.

Coco Loco Eindhoven

Coco Loco is sinds 2002 de leukste kinderwinkel van Eindhoven. Ze hebben topkwaliteit 2e hands- en nieuwe merkkinderkleding & allerhande speelgoed voor kids van 0 t/m 16 jaar. Ook voor praktische cadeaus als broodtrommels, drinkbekers en sokken kan je hier terecht. Je vindt Coco Loco aan het Celciusplein 49 in Eindhoven.

Coco Loco

De Grote Wolf in Nuenen

Dit is DE plek als je op zoek bent naar mooi houten speelgoed. De Grote Wolf heeft een uitgebreid en wisselend assortiment met duurzaam houten kwaliteitsspeelgoed, knutselmateriaal,  prentenboeken, prachtige geïllustreerde ansichtkaarten en handgemaakte antroposofische producten van lokale ondernemers. Zij verkopen o.a. de merken  Grimm’s, Ostheimer, Stapelstein, Grapat, Connetix en Maileg.

Kinderboekenwinkel De Boekenberg Eindhoven

De collectie van Kinderboekenwinkel De Boekenberg is voor kinderen van 0 tot 18 jaar en daarmee een zeer uitgebreid assortiment. Daarnaast verkopen ze hier ook educatief speelgoed, knuffels en kaarten. Je kan hier dus ook zeker goed terecht voor een cadeautje voor een kinderverjaardag of kinderfeestje. De Boekenberg is te vinden aan de Kleine Berg 48 in Eindhoven.

Toffe versieringen in verschillende Thema's

Bij Partyland in Eindhoven is de ballonnenspecialist van de regio! Ze hebben hier verschillende mogelijkheden van ballonnenpilaren en ballonnenbogen tot helium ballonnen met een persoonlijke tekst. En laten we eerlijk zijn.....welk kind vind een helium ballon nou niet geweldig!
Naast het ruime assoritment in ballonnen verkopen ze ook slingers, bordjes, bekers, uitdeelzakjes en zelfs pinatas in veel verschillende thema's. 
Dus zoek je nog mooie decoratie voor jouw kleine of grote kinderfeest? Partyland Eindhoven in de Heuvel Galerij is the place to be!

Partyland