Is je zoon of dochter jarig of jarig geweest en ben je op zoek naar een leuk kinderfeestje dat past binnen alle corona maatregelen? Bij Go-Kids hebben we leuke tips om er een leuk feestje van te maken.

Tips Corona proof kinderfeestjes

Begin dit jaar, in maart, hadden wij een jarige in huis en schreef ik eerder dit blog: Je verjaardag vieren tijdens Corona, zo maak je er een leuk feestje van. In die periode mochten we nog geen kinderfeestje organiseren, maar dat hebben we in augustus ingehaald met een Wie is de Mol feestje en veel waterpret. Ook de afgelopen weken stroomde de uitnodigingen hier op de deurmat, veel nieuwe feestjes en kinderfeestjes die nog ingehaald werden. Super leuk voor de kinderen. De een mocht naar een escaperoom, de ander ging naar een zwemfeestje, er is een kart feestje geweest en ook zijn er leuke feestjes thuis gevierd.

De kinderen genieten nu extra van hun kinderfeestje. Mocht je de komende tijd een kinderfeestje organiseren, we hebben een aantal tips:

Reserveer tijdig je kinderfeestje!

Bij de meeste kinderfeestjes op is gebruikelijk dat je vooraf reserveert. Maar nu met een beperkt aantal plaatsen op locatie en soms ook nog tijdsloten, raden we aan om je feestje ruim van te voren, vooraf te reserveren.

Bespreek het halen en brengen

Mocht je een feestje op locatie vieren, bespreek dan even met de ouders of ze de kinderen graag zelf willen brengen of halen of overleg of jij de kinderen vervoert. Misschien wel zo handig als de chauffeur een mondkapje draagt. Maar je kan natuurlijk ook op de fiets gaan als de kinderen wat groter zijn.

Volg de maatregelen van de kinderfeestje locatie op

Het is fijn als alle genodigden de instructies van de kinderfeestje locatie opvolgen. Dus handen wassen en desinfecteren met gel. Neem ook eventueel je eigen desinfecteergel mee.

Corona proof feestje? Informeer de ouders van de kinderen wat jullie tijdens het feestje gaan doen. Communicatie is belangrijk in deze onzekere tijden en eventuele gezondheid van grootouders van de kinderen.

Kinderfeestjes in regio Eindhoven

Bij Go-Kids Eindhoven vind je heel veel verschillende kinderfeestjes in Eindhoven en omgeving. Sportieve feestjes, creatieve kinderfeestjes, culturele feestjes, indoor & outdoor feestjes. Het aanbod is enorm! Kijk maar eens op de website bij Kinderfeestjes.

Kinderfeestje of themafeest thuis vieren

Wil je toch liever je feestje thuis vieren, denk dan aan een themafeestje. (tip: huur een themakist) Of huur lasergames voor een feestje in het bos. Lees ook ons blog Kinderfeestje lasergamen hierover met leuke tips.

Corona proof trakteren op school

Als een kind jarig is wil het natuurlijk op school trakteren. Maar welke traktatie voor in de klas is coronaproof? Bij Go-Kids Rotterdam hebben ze er een overzicht van gemaakt. Kijk hier.

Wil je liever je traktatie laten maken? Laat je dan inspireren door Ik regel jouw kado!