Kindercarnaval 2024 regio Eindhoven

Carnaval vieren met je kinderen in regio Eindhoven!

Op diverse locaties wordt er speciaal voor de kinderen een familiemiddag of kindermiddag georganiseert. Wij hebben al deze activiteiten voor je op een rij gezet. Mocht je nog een leuke aanvulling hebben dan horen we dat graag. Je kan deze mailen naar Eindhoven@Go-Kids.nl 

Lees hier de blog met een overzicht van Carnavalsoptochten in regio Eindhoven-Helmond

laatste update: 11-1-2024

Carnaval! bij De Schalm in Veldhoven

Bonte Kindermiddag
Op zondag 11 februari zijn onze deuren van 13:00u tot 17:00u geopend voor het leukste feestje van het jaar. Tijdens de Bonte Kindermiddag geniet je van een gezellige middag vol muziek, spelletjes en entertainment. Iedereen is welkom!

Kindermiddagen bij CV De Kersepit in Mierlo

Op zondag én maandag middag zijn de kindermiddagen bij De Kersepit! Goochelshows, poppende popcorn, nonstop stromende ranja, pluizige suikerspinnen en kleurrijke ballonnen, alle ingrediënten voor een wervelende middag. En wie weet komt Brandweerman Sam nog even langs! Ouders en begeleiders worden tijdens de middag in de feesttent getrakteerd op DJ Nicolai en DJ Tim Johnson.

Carnaval! bij Attractiepark DippieDoe in Best

🎊Alaaf! Speel de gehele carnavalsvakantie bij DippieDoe indoor! Trek je mooiste carnavalsoutfit aan en geniet van de leukste kindercarnaval hits. 👑⛑🎩🪖
Wist je dat je voor (omgerekend) €5,75 per maand al een abonnement aanschaft op www.DippieDoe.nl? Dat is dus wel heel voordelig de vakantie doorkomen papa en mama 😆
 

Carnaval bij De Weeffabriek in Geldrop

Kom op dinsdagmiddag tusssen 14.00 en 18.00 met je ouders/verzorgers/oma’s opa’s carnaval vieren in onze grote zaal in de Weeffabriek in Geldrop. Doe je leukste of gekste pakje aan en neem al je vriendjes/vriendinnetjes mee! Dans de polonaise op de muziek van dj Sfeeric en laat je verrassen door een mooi ballonnenfiguur van de Ballonnenfee. (De Ballonnenfee is er van 15.00 tot 17.00)....
....Weetje alle kinderen krijgen een stempelkaart hiermee krijgen ze o.a. een  glaasje ranja en popcorn.

Carnaval bij Café Sint Joris in Veldhoven

Zondag 11 februari en maandag 12 februari is het vanaf 13.00 familiemiddag bij Cafe Sint Joris in Veldhoven. Ben er op tijd bij want vol = vol.

Kindercarnaval in Nuenen op 10, 12 en 13 februari 2024

Tijd voor het jaarlijkse festijn KINDERCARNAVAL in het Klooster op 10 februari!
Groep 3 t/m 5 - 12.00 tot 14.00
Groep 6 t/m 8 - 15.00 tot 17.00
Lekker hossen, spelen, kleuren, naar een voorstelling kijken, snoepen; alles mag en kan tijdens de jeugdmiddag van onze Dwèrse jeugd.
Deze middag zal in het teken staan van feest vieren met een verrassend spel.

Op 12 februari zijn de groep en tijdens als volgt:
Groep 1 t/m 3 - 12.00 tot 14.00
Groep 4 t/m 8 - 15.30 tot 17.30; Voor de feestbeesten van groepen vier tot en met acht wordt er een tweede maal een middag georganiseerd, namelijk vanaf 15.30 uur is Het Klooster open voor “Show je talent”. Wil je meedoen? Schrijf je dan in op: inschrijven@dwersejeugdnuenen.nl. Wil je liever toekijken, dansen, hossen, springen dat kan ook want de hele middag staat in het teken van feest vieren en lekker snoepen.

Op 13 februari is het Kindercarnaval in de ResiTENTie. Een topmiddag in onze ResiTENTie voor jong én oud. Tijdens deze middag is het snoepen geblazen voor de kinderen én gezellig een biertje drinken en bijkletsen voor de ouders. Een gemoedelijk samenzijn voor alle generaties. De entree is Gratis. De tent gaat om 12.30 open en om 17.00 is het feest voorbij. 

carnaval

Kindercarnaval bij Vandeoirsprong in Oirschot

Op zaterdag 10 februari is het weer hoog tijd voor Kinder Carnaval bij Vandeoirsprong!
Kids- en carnavalskneiters met DJ Bas-O, gratis ranja, een kidsbar met divers entertainment en als kers op de taart een stormbaan van maar liefst 30 meter!
Entree is gratis, start om 14u!

Carnaval bij Doe-Boerderij De Steenuil in Oirschot

Kindercarnaval voor de échte kleintjes! (tot max 8 jaar)
Op zaterdag én zondag kan je mee doen aan de gezellige en knusse carnaval viering bij speel-doe boerderij De Steenuil. Wil je geschminkt worden, een dansje doen of liever gewoon lekker spelen? Je bent van harte welkom van 9.30 tot 13.30
De entree is €9,50 per kindje en €0,50 per volwassenen. Let op! Vol = Vol dus koop je kaartje op tijd.

Kinderoptocht Veldhoven op Zaterdag 10 februari 2024

De centrale kinderoptocht wordt gehouden op zaterdag 10 februari 2024 en begint om 13.30 uur. De Rommelgatse Kinderoptocht vertrekt op het kerkplein in d’Ekker naar het eindpunt Meiveld in het City Centrum waar de prijsuitreiking plaatsvindt. En daarna kunnen kinderen en ouders meteen door naar De Schalm voor het Kindercarnaval. Voor de kinderoptocht hoeft men niet in te schrijven. Alle kinderen uit heel Veldhoven mogen hieraan meedoen, mits zij carnavalesk gekleed zijn.
Burgemeester van Hoofflaan, Lange mees, Ligt, Kapelstraat-zuid, Hagendorenseweg, Kapelstraat-noord. Heuvelstraat, Geer.

Kindercarnavalsoptocht van Oirschot op 10 februari 2024

Ook dit jaar trekt de geheel vernieuwde kinderoptocht weer door het centrum van Skôn Orre Gat! Alle pracht en praal gecreëerd door de jongste uit de gemeenschap met aansluitend de prijsuitreiking tijdens het Kinder carnaval in “het carnavals theater” op de markt.
Motto 2024: Skôn Orre Gat lopt op rollekus.
 

Heb jij nog een tip om Carnaval te vieren met de kids? Geef hem door op Eindhoven@go-kids.nl

 

Go-Kids Eindhoven wenst iedereen een fijne carnaval! 🎉🎉

Ben je nog op zoek naar een leuke carnavalsoutfit? Kijk hier voor Carnavalskleding!