Theater voor kids: PEPPA PIG (2+)

Theater voor kids: PEPPA PIG (2+)

Peppa Pig verrassingsfeest (2+)! bij Theater De Schalm

Ben je op zoek naar een leuk uitje met kinderen in de meivakantie? Boek tickets voor de jeugdvoorstelling Peppa Pig (2+) bij Theater De Schalm op vrijdag 3 mei 2019 om 16.00 uur.

Verrassing! Peppa Pig, bekend van Nickelodeon op televisie, komt terug naar het theater. Na de succesvolle voorstelling ‘De Grote Plons’ zijn het liefste varkentje en al haar vriendjes nu te zien in een verrassende nieuwe familiemusical. Dit keer is het groot feest! Slingers en ballonnen vullen de hele kamer. Een grote, lekkere chocoladetaart staat op tafel. Het wordt een hele bijzondere dag. Samen met haar broertje George en haar vriendjes speelt Peppa vrolijk buiten. Maar dan hebben Mama Big en Papa Big een grote verrassing. Peppa heeft geen idee wat het kan zijn, jij wel?

Natuurlijk komt Peppa ook na afloop naar de foyer voor een foto en dikke knuffel met de kinderen! Ook kunnen kinderen hier feestelijke hoedjes knutselen/versieren.

Beleef met Peppa de leukste avonturen in de gezellige familiemusical ‘Verrassingsfeest!’ met nieuwe meezingliedjes, swingende meedoedansjes, vrolijke varkentjeshumor én grote modderplassen. De superschattige handpoppen, kleurrijke decors en uiteraard vele spannende verrassingen maken de voorstelling tot één groot feest voor de hele familie!

Tickets kosten 14.50-16.50 euro per stuk en zijn via de website van Theater De Schalm te reserveren. 


TIP: Wil jij de leukste tips uit deze regio in je mailbox ontvangen? Schrijf je dan hier in voor de nieuwsbrief van Go-Kids regio Eindhoven.