Kinderactiviteit | Lees & ontdek over over Billy zoekt een schat

Kinderactiviteit | Lees & ontdek over over Billy zoekt een schat

Kinderactiviteit: Lees & ontdek over Billy zoekt een schat

Woensdag 27 februari om 15.00 u is er weer een nieuwe editie van Lees & ontdek. Tijdens deze kinderboekenmiddag wordt ditmaal voorgelezen uit Billy zoekt een schat. De toegang is gratis, aanmelden is mogelijk via info@vanpiere.nl

Over Billy zoekt een schat

Hamstercowboy Billy vindt een stoffige oude schatkaart en gaat op zoek naar de schat. Het nieuwste deel in de serie van Catharina Valckx zit vol avontuur! 

Op een dag vindt de stoere hamstercowboy Billy een stoffige oude schatkaart. Billy ruikt avontuur en gaat samen met zijn trouwe vriendje Pierke op zoek. De zoektocht brengt hen in een oude mijn met griezelige schaduwen en een curieuze dame die zijn grootvader vroeger kende. Ze zit al jaren en jaren op een heel interessante kist waar best wel eens een schat in zou kunnen zitten… Catharina Valckx Billy zoekt een schat is het zesde deel in de geliefde Billy-serie van Catharina Valckx: stoere boeken, soms een beetje eng en spannend, maar altijd vol humor en met een feestelijke afloop.

Over lees & ontdek

Lees & ontdek is het maandelijkse kinderboekenprogramma voor de kleinste lezers van Boekhandel Van Piere. Lees & ontdek wordt begeleid door docent Bram. Bram is opgeleid aan de academie voor drama. Hij werkt het liefst met educatieve en speelse programma’s voor kinderen. Met hem kun je boeken en verhalen ontdekken!


TIP: Wil jij de leukste tips uit deze regio in je mailbox ontvangen? Schrijf je dan hier in voor de nieuwsbrief van Go-Kids regio Eindhoven