Kerstvakantie | Kinderworkshop sieraden maken (6+)

Kerstvakantie | Kinderworkshop sieraden maken (6+)

Kerstvakantie | Kinderworkshop sieraden maken

Wat is er nou leuker dan zelf sieraden maken! Wil je graag creatief bezig zijn in de vakantie en zelf een sieraad leren maken? Dan is de kinderworkshop sieraden maken iets voor jou! Juuls Jewelry organiseert elke schoolvakantie een kinderworkshop sieraden maken! De workshop is voor kinderen vanaf 6 jaar en wordt gegeven bij Juuls Jewelry in Eindhoven.

Creatieve kinderworkshop
Bij deze gezellige kindersieradenworkshop leren de kinderen alle kneepjes van het sieradenvak en gaan ze zelf een sieraad maken! Bij deze workshop mag je gebruik maken van inspirerende materialen, zoals kralen, bedels, veertjes, kwastjes, en gereedschap zoals tangetjes en een rijgbord. Je krijgt duidelijke uitleg en hulp bij het maken van je sieraad. Na afloop gaat iedereen naar huis met een uniek zelfgemaakt sieraad. De kinderen hebben de vrije keus in het sieraad dat ze gaan maken. Dit kan een armband, ketting, paar oorbellen, enkelbandje, tashanger of sleutelhanger zijn. Alles is dus mogelijk!

De workshop is inclusief duidelijke instructie, alle materialen en onderdelen, gebruik gereedschappen, de zelfgemaakte sieraden en limonade met wat lekkers. Na afloop maken we een groepsfoto van de kinderen met de nieuwe sieraden. Leuk als herinnering aan de sieradenworkshop!

De eerstvolgende kinderworkshop is in de kerstvakantie op 4 januari 2019 van 13.30 – 16.00 uur.
De prijs is € 13,50 per kind. Aanmelden/meer info: mail naar info@juulsjewelry.nl.

  • Voor: alle kinderen vanaf 6 jaar (jongens zijn ook welkom!)
  • Prijs:€ 13,50 per kind
  • Er kunnen maximaal 12 kinderen meedoen.

Locatie: JuulsJewelry in Eindhoven

Meer info en aanmelden: info@juulsjewelry.nl of bel 06 – 482 193 78 (Julia)


Workshop voor alle creatieve mama's


In de kerstvakantie organiseert JuulsJewelry ook een workshop sieraden maken voor volwassenen, op 28 december van 13.30 – 16.00 uur. Meer info: www.juulsjewelry.nl/workshops-sieraden-maken.


TIP: Wil jij de leukste tips uit deze regio in je mailbox ontvangen? Schrijf je dan hier in voor de nieuwsbrief van Go-Kids regio Eindhoven