Maak en programmeer kunst, games en animaties met Scratch terwijl je beweging/dans gebruikt om op creatieve wijze de basisconcepten van programmeren te leren. Ervaring met programmeren of beweging/dans is niet vereist! Deze bootcamp is voor kinderen vanaf 8 jaar.
 

Summer Bootcamp Body Scratch

Ook kinderen en jongeren die al een Body.scratch-sessie hebben bijgewoond, zijn meer dan welkom om mee te doen, we hebben nieuwe uitdagingen om te delen!
Samen met Stichting Leergeld Eindhoven bieden wij tickets aan om deel te nemen aan onze Summer Bootcamp. Een beperkt aantal tickets wordt aangeboden aan kinderen uit gezinnen met een laag inkomen, neem gerust contact met ons op om je aan te melden.

Er zijn DUO-tickets (voor 2 deelnemers) en SOLO-tickets! 
Bekijk hier de ticket opties!

De Bootcamp wordt gehouden in het Engels en Nederlands. Ons team spreekt ook vloeiend Frans en Spaans.

Tijdens deze 3 daagse sessie die plaatsvindt bij Dynamo Eindhoven, maken kinderen en jongeren van 8-16 jaar kennis met de basis van programmeren (wat het is, hoe het werkt en waarom het waardevol is voor nu en de toekomst). duik in visueel programmeren met behulp van Scratch om computer-wetenschappelijke concepten toe te passen (de-mystificerende commando's, functies, algoritmen en meer), en zowel autonoom als gezamenlijk hun eigen manier te vinden om deze concepten te leren begrijpen en verkennen (door dansbewegingen te kiezen of bedenken die deze concepten vertalen). Ook leren ze hun proces verbaal en lichamelijk uit te leggen aan anderen.

Elke deelnemer die de bootcamp voltooid, ontvangt een Body.scratch-certificaat en een technologische BONUS!

We zorgen voor water en snacks, wel vragen we alle deelnemers om dagelijks zelf lunch mee te nemen, samen met eigen kopjes en bestek.

Het evenement vindt plaats in de gymzaal van Dynamo in Eindhoven op:
— Donderdag 29 juli, 10.00-14.00
— Vrijdag 30 juli, 10.00-14.00
— zaterdag 31 juli, 10.00-14.00
Deuren openen elke dag om 09.45 uur.
Locatie: Dynamo, Catharinaplein 21, 5611 DE Eindhoven
Aangezien er minimaal tien studenten nodig zijn om dit kamp aan te bieden, worden alle abonnees drie dagen van tevoren op de hoogte gebracht over de doorgang of annulering van het kamp en wordt het volledige bedrag zo nodig terugbetaald.

Door een ticket te kopen om deel te nemen aan de bootcamp, stem je ermee in dat Body.scratch video-/fotomateriaal zal maken en gebruiken voor pedagogische onderzoeks- en ontwikkelingsdoeleinden en voor communicatie op sociale media om te delen met ons online-publiek en scholen.
 
Boek hier je tickets!

Met betrekking tot gezondheids- en veiligheidsmaatregelen:
— Deelnemers worden er regelmatig aan herinnerd om een veilige afstand te bewaren.
— De meeste activiteiten zullen in tweetallen worden gedaan, zodat deelnemers die uit hetzelfde huishouden komen of elkaar regelmatig zien bij elkaar blijven. Daarom hebben we ook DUO-tickets!
— Deelnemers moeten hun handen wassen bij aankomst en er is handdesinfecterend middel beschikbaar.
— Deelnemers worden aangemoedigd om maskers te dragen wanneer ze dat willen.
— Elke ochtend meet ons team de temperatuur van elke deelnemer met een contactloze thermometer. Als hun temperatuur hoger is dan 38° Celsius, zullen ze worden gevraagd naar huis terug te keren.
MOVE YOUR WORLD FROM SCRATCH!