Kindvriendelijke restaurants in Eindhoven en omgeving

Uiteten met kinderen in Eindhoven en omgeving

Uit eten gaan met de kinderen is fijn. Heerlijk even niet te hoeven koken en ontspannen uiteten met de kinderen in een gezellig en kindvriendelijk restaurant. De verschillende familie restaurants hier in de regio maken uiteten gaan een feest voor het hele gezin. Bekijk het overzicht van kindvriendelijke restaurants, terrassen en koffie tentjes. Bon apetit!

Kindvriendelijke restaurants in regio Eindhoven

Onze regio heeft verschillende gezellige familie restaurants. Het weekend, of de vakantieperiodes, is dé tijd om gezellig samen uit eten te gaan. We geven je hier de nodige tips om lekker ontspannen uiteten te gaan met de kinderen. Bij deze kindvriendelijke restaurants is er naast lekker eten ook veel te beleven voor kinderen. Vaak is er een speeltuin of ligt het restaurant bij een speel- of wandelbos of hebben ze een ruimte om binnen te spelen. Bij een aantal restaurants kunnen kinderen ook binnen en buitenspelen.

Waar je ook naar toe gaat, we wensen je veel plezier en eet smakelijk met je gezin!

Restaurant Usine in Eindhoven

Bij Restaurant Usine, de voormalige gloeilampenfabriek van Philips, in hartje centrum van Eindhoven kan je heerlijk lunchen en dineren met kinderen. Het is een kindvriendelijk restaurant met een leuke speelhoek. Een boterham met pindakaas of jam en een glas melk staat gewoon op de kaart bij Usine. Ook kan je op zondag een familiebrunch reserveren. Lees meer.

Kindvriendelijk restaurant De Leemer Hoef in Waalre

De Leemer Hoef is een kindvriendelijk restaurant waar de kinderen in een speciaal voor hen ingerichte "Jungle- Kinderdoekamer", met aangrenzend een speeltuin, onder begeleiding zich uitstekend kunnen vermaken. Het spreekt voor zich dat mede daarom alle gasten, dus ook de ouders, in enige rust van het eten kunnen genieten. Lees meer.

Uiteten bij recreatiepark TerSpegelt in Eersel

Het Strandpaviljoen De Wijde Blick op Recreatiepark TerSpegelt heeft een uitgebreide kaart met wisselend weekmenu. De Wijde Blick is een familierestaurant met kindergerechten op het menu, een speeltent en een kinderbioscoop. Op het terras heb je een schitterend uitzicht over de recreatieplassen. Een gedeelte van het terras is overdekt en verwarmd. Maar je kunt je ook lekker opwarmen aan de houtkachel. Lees meer.

Familierestaurant Den Hut in Wintelre

Restaurant den Hut ligt op de grens van de Oirschotse heide en nabij Eindhoven airport, in het buitengebied van Wintelre. Je kan hier heerlijk fietsen en wandelen en daarna genieten van een hapje en een drankje op het terras van restaurant den Hut. Het restaurant heeft een binnenspeelkamer voor kinderen en een leuk afgesloten speeltuin buiten. Lees meer.

Familie restaurant Bij de Neut in Westerhoven

Terwijl jullie lekker ontspannen genieten van een kop koffie en heerlijke appeltaart, kunnen de kinderen spelen in de klimtorens, glijbanen en kabelbaan van de binnenspeeltuin. Blijf hier lekker met je gezin eten en bestel eenvers gemaakte pizza, pasta of pannenkoek. Lees meer.

Familierestaurant 't Brabants Genot in Waalre

Bij restaurant 't Brabants genot kan je rustig ontspannen lunchen of dineren met kinderen of een onderuitgezakt met een wijntje in het zonnetje op het terras zitten. Bij 't Brabants Genot hebben ze daar goed over nagedacht. Voor de kinderen is er buiten een grote speelwei met zandbak, glijbaan, trampoline en voetbalterrein en binnen hebben ze een kinderspeelruimte. Lees meer.

Pannenkoekrestaurant De Pannekoekenbakker in Eersel

De Pannekoekenbakker in Eersel is een kindvriendelijk en gezellig pannenkoekrestaurant waar je kan kiezen uit meer dan 250 verschillende soorten pannenkoeken. Kinderen kunnen zich zowel binnen als buiten helemaal uitleven. In de buitenspeeltuin zijn onder meer een springheuvel, trampolines en een glijbaan aanwezig. Bij slecht weer kunnen kinderen spelen in de speelkelder met glijbaan, doolhof, gamekasten en een schminkhoek. Om het bezoek aan De Pannekoekenbakker af te sluiten, mogen alle kinderen een cadeautje uitkiezen in de speelgoedwinkel. Lees meer.

Familierestaurant d'n kleine dommel in Nuenen

Familierestaurant d'n kleine dommel aan de Collseweg in Nuenen een perfecte locatie met leuke speelkamer voor de kinderen. In dit kindvriendelijk restaurant in Nuenen is ‘Eten, drinken en spelen’ de rode draad. In een ongedwongen sfeer met de kinderen uiteten en waar je je al snel thuis voelt. Lees meer.

Pannenkoeken eten met kinderen in de Philips Fruittuin

De Philips Fruittuin is een boomgaard bij Eindhoven. Naast het bezoekerscentrum is er een pannenkoekenhuis waar je heerlijk pannenkoeken kan eten met de kinderen en er is een landwinkel waar je heerlijke producten kan kopen. Vanaf het terras heb je goed uitzicht op de speeltuin waar de kids zich kunnen vermaken. Een leuk pannenkoek restaurant in regio Eindhoven! Lees meer.

Uiteten bij restaurant 't Boshuys in Best

Uit eten of een gezellig middagje weg met kinderen bij 't Boshuys? Geen nood want 't Boshuys is een kindvriendelijk restaurant midden in de bossen in Best (vlakbij Son). Naast een grote speeltuin en verschillende activiteiten heeft 't Boshuys verschillende lekkere gerechten waar je de kids beslist blij mee maken. Van een kinderkaart tot spelebos, een kind heeft bij 't Boshuys zeker plezier! Lees meer.

Kijk voor meer tips op uitjes/eten en drinken bij Go-Kids!

 

 

Log In