Postelseweg 88, 5521 RD Eersel

Dagje uit met kinderen bij Recreatiepark TerSpegelt

Wil je lekker even een dagje er tussen uit met de kinderen, maar niet te ver weg, ga dan naar Recreatiepark TerSpegelt in Eersel. Zij bieden hele leuke dagactiviteiten voor jong en oud. Bij goed en minder goed weer kan je je hier prima vermaken. Je kan lekker zwemmen, spelen, kliederen en op avontuur gaan. Recreatiepark TerSpegelt is ook geopend voor een dagje uit met kinderen.

Activiteiten voor gezinnen

Heb je wel eens gehoord van het SterrenStrand? Dit is een overdekt water- en zandspeelparadijs waar het altijd mooi weer is. Je kan op het park ook heerlijk buiten zwemmen in de zwemplas met grote glijbanen. Ga op avontuur als kabouter op het Kabouterpad of ga lekker fietsen of steppen op de nieuwe PumpTrack.

Strandpaviljoen De Wijde Blick (bij SterrenStrand) heeft een uitgebreide kaart met wisselend weekmenu. De Wijde Blick is een familierestaurant met kindergerechten op het menu, een speeltent en een kinderbioscoop. Op het terras heb je een schitterend uitzicht over de recreatieplassen. Een gedeelte van het terras is overdekt en verwarmd. Maar je kunt je ook lekker opwarmen aan de houtkachel.

Bij Recreatiepark TerSpegelt kan je natuurlijk ook overnachten. Ze hebben super leuke huuraccommodaties voor families met kinderen; o.a. een TipiTent, een OutbackLodge, een WaterLodge ennog vele andere accommodaties.

Kinderfeestjes!

Wist je trouwens dat je bij Recreatiepark TerSpegelt ook hele leuke en sportieve kinderfeestjes kan reserveren? Een park met veel mogelijkheden. Ontdek het zelf!

 

  • Leeftijd 0 - 4
  • Leeftijd 5 - 8
  • Leeftijd 9 - 12
  • Horeca aanwezig
  • Indoor
  • Outdoor