De feestdagen komen steeds dichterbij. Naar verwachting vieren we dit jaar ook Kerst thuis. Lekker knus met de kinderen. We hopen natuurlijk dat de maatregelen versoepelen zodat we ook familie of vrienden kunnen uitnodigen voor een gezellig samen zijn.

Kerst vieren tijdens Corona. Zo maak je er thuis een mooi Kerstfeest van met de kinderen

Hoe komen we de feestdagen of kerstvakantie door? Bij Go-Kids hebben we weer leuke tips verzameld:

1. Kijk samen een leuke kerstfilm

Om in de Kerstsferen te komen is het natuurlijk super gezellig om samen een echte Kerstfilm te kijken. Je kan diverse Kerstfilms vinden op Netflix, Disney+ en Pathé Thuis. 

Bekijk hier de leukste Kerstfilms voor kinderen en gezinnen!

2. Bestel een Kerstontbijt, lunch, brunch of Kerstdiner voor thuis

Heb je geen zin om te koken? Wil je de horeca steunen in de decembermaand? Bij Go-Kids hebben we alle tips voor afhaalmogelijkheden voor Kerst op een rij gezet. Bekijk hier het overzicht van alle  afhaal mogelijkheden bij de lokale restaurants.

3. Cadeautjes onder de boom

Sinterklaas is net geweest, maar als we dan toch thuis zijn, is het ook wel leuk om wat cadeautjes onder de boom te leggen. Je kan natuurlijk gewoon wat aardigheidjes inpakken of misschien wil je toch nog een keer uitpakken?

4. Kijk online naar een leuke theatervoorstelling

Wil je vanuit thuis een leuke familievoorstelling kijken? Wist je dat er een heleboel theatervoorstellingen online te zien zijn. Helemaal gratis! Bijvoorbeeld De Gelaarsde poes, De Sprookjessprokkelaar, Bumba in Dromenland en nog veel meer.

Kijk hier voor alle online voorstellingen. Hier staan ook leuke voorstellingen bij voor ouders (als de kinderen naar bed zijn).

5. Maak een wandeling in de natuur

Wil je even eruit en bewegen? Maak een wandeling in de buurt of ga op zoek naar een leuk speelbos of natuurgebied om te wandelen.

6. Ga samen iets lekkers bakken of koken

Neem de tijd om samen iets lekkers te bakken. Een lekkere Kersttaart, Kerstkoekjes of speciaal toetje voor het Kerstdiner. 

Go-Kids Eindhoven wenst iedereen een fijne Kerst!

Log In