Wist je dat je met je kinderen een autospeurtocht kan doen? Een super leuk uitje!
 
De autospeurtochten zijn voor jong en oud en je kan zelf bepalen wanneer de speurtocht wilt gaan rijden. Je kan op verschillende punten starten op met de route en je komt vanzelf weer uit bij je startpunt. Bekijk hier autospeurtochten in Brabant!
 
Zit je allemaal in de auto, dan kan de speurtocht beginnen! Je komt langs verschillende bezienswaardigheden en je ontdekt samen op een ontspannen en leerzame manier de omgeving. Je kan onderweg van alles beleven en ontdekken met de kinderen.
Je gaat onderweg vragen beantwoorden en met zoekfoto's aan de slag. Als je alle antwoorden hebt, kan de geheime code ontcijferen en maak je kans op de inhoud van de schatkist. Elk goede antwoord levert namelijk 4 cent op voor de schatkist! 
 
De code moet je doorgeven via een link die je in de mail ontvang na aanschaf van een autospeurtocht. Je kan op de site vinden hoeveel er al in de schatkist zit. Op de 1e dag van de maand wordt de winnaar bekend gemaakt. 
 
 

Autospeurtocht en picknick

Je kan natuurlijk de autospeurtocht combineren met een gezellige picknick. Neem dus ook genoeg lekkers mee en maak gebruik van de vele eet- en drinkgelegenheden of picknickplaatsen die je onderweg tegenkomt.
 
Veel plezier met de autospeurtocht!
 
KIJK VOOR MEER LEUKE TIPS OP WWW.GO-KIDS.NL

Log In