De Lente van Drenthe is een heerlijke familiecamping in de bossen van het Drentse dorp Gasselte met op loopafstand DX Adventurepark, het grootste open waterpark van Nederland. Je kunt slapen in een knusse trekkershut of luxe kamperen in een safaritent. Natuurlijk kun je ook met je eigen tent, camper of caravan van een mooie plek genieten. 

Hé! Doe je mee?

Devrienden Fonzy, Lente en Sem staan tijdens vakanties klaar met een bomvol recreatieprogramma. Dans jezelf wakker tijdens de ochtendbeat of sport mee met met de Kids Triathlon, supclinics en inmiddels befaamde Camping Colorrun. Als de kleinsten op bed liggen nemen de tieners nog een avondduik in het zwembad of poppen ze popcorn tijdens een filmavond. 

Op strandvakantie in Drenthe

Strand bij De Lente van Drenthe

Met de recreatieplassen het Nije Hemelriekje en het Gasselterveld om de hoek is De Lente van Drenthe de ultieme bestemming voor een strandvakantie.

Klaar voor actie!

Sportievelingen hoeven zich geen moment te vervelen. Vanaf de waterplas naast de camping starten stoere hardloop- en mountainbikeroutes door het bos en langs het water. In één van de waterplassen bevindt zich bovendien het DX Adventurepark, een waterpark met schansen tot maar liefst 11 meter hoog! Durf jij een sprong te wagen?

Sta je minimaal 5 nachten op de camping? Dan is het aquapark (6+) van DX Adventurepark voor jou inbegrepen!

Eropuit!

De Lente van Drenthe ligt op de Hondsrug, in nationaal park de Drentsche Aa, dé plek voor een expeditie. Met ruim 100 km aan zandpad en tientallen kilometers aan fiets- en wandelpaden kom je nauwelijks asfalt tegen. De Drentse natuur is met bos, heide en kronkelende beekjes een grote speeltuin. Of je nou op zoek wilt naar hunebedden of graag op de kop in een achtbaan hangt, aan avontuur is hier geen gebrek. Het Hunebedcentrum in Borger, attractiepark Drouwenerzand en Buitencentrum het Boomkroonpad liggen op fietsafstand van de camping. 

Meer informatie en boeken: Camping de Lente van Drenthe