DX Adventurepark

DX AdventureparkBekijk foto's

DX Adventurepark is het grootste open waterpark van Nederland in Gasselte, aan de oever van recreatieplas 't Gasselterveld. Wat een avontuur, een obstakelparcours in het water, hoge schansen, of lekker de plas verkennen per sup of kano.  

Wil je meerdere dagen genieten van het waterpark? Boek dan een overnachting bij de naastliggende camping De Lente van Drenthe.

Alle activiteiten in het water zijn vanaf 6 jaar oud en zwemdiploma A is verplicht. Jongere kinderen zijn ook van harte welkom bij de speeltuin op het strand.  

Speeltuin op het strand

Kinderen zonder zwemdiploma kunnen zich heerlijk uitleven op de obstacle playground op het strand. In deze uitdagende speeltuin kun je slingeren, klimmen, klauteren en spelen in het zand. 

Aquapark

Het aquapark is een parcours waarop je kunt glijden, klimmen, slingeren, klauteren, balanceren en zelfs gelanceerd kan worden vanaf de blob.

Uitgespetterd? Maak de vetste tricks op op de trampolines met Bigairbag of drink een smoothie op het terras met waanzinnig uitzicht op het aquapark en de schansen.

Suppen en kanoën over het Gasselterveld

Na instructie van de instructeur mag je zelfstandig op het water suppen of kanoën. De sups zijn geschikt voor 1 persoon, de kano's voor max 3 personen. Er is ook een familiesup voor 4 personen. 

DX Adventurepark Suppen Kanoen

Schans (12+)

Leer jumpen op hoog niveau op de 6 spectaculaire schansen, tot 11 meter hoog. In 120 minuten leer jij van een instructeur de beginselen van het schansspringen. Zelfs voor daredevils is een adrenalinekick gegarandeerd! 

Meer informatie en tickets boeken: DX Adventurepark

  • Leeftijd 5 - 8
  • Leeftijd 9 - 12
  • Eigen eten toegestaan
  • Horeca aanwezig
  • Outdoor

Log In