Drenthe staat natuurlijk bekend om z'n natuur. Prachtige bossen en mooie heidevelden vind je door heel de provincie. Er is dan ook genoeg leuks te doen met kinderen in Drenthe. En het goede nieuws is dat dat niet eens altijd zoveel geld hoeft te kosten. Wij hebben speciaal voor jou de allerleukste gratis en goedkope uitjes op een rij gezet. En wil je nu meteen gebruik maken van handige kortingen, lees dan ons gratis kortingenboekje. Je download 'm via de link hieronder. Je leest er ook meteen een hele hoop handige tips om zo goedkoop mogelijk op stap te gaan met je kinderen. 

 

Kortingenboekje GRATIS download!

 

Gratis uitjes in Drenthe

Bij gratis uitjes denken we vaak aan de speeltuin om de hoek of snel even uitrazen in het bos. Maar er is zoveel meer te doen en te zien in Drenthe. En gratis is dan ook echt gratis. Je betaalt geen entreegeld en je mag zelf je eigen eten en drinken meenemen. De leukste gratis uitjes in Drenthe hebben we voor je op een rij gezet.

Spelen in de speeltuin met kinderen Go-Kids

Goedkope uitjes

Zo'n zomervakantie van 6 weken duurt lang. Je wilt daarom graag af en toe iets leuks doen met de kinderen. Dat kan ook gewoon goedkoop. Voor goedkope uitjes met kinderen in Drenthe hebben we het volgende uitgangspunt genomen. Het uitje mag niet meer dan €5,- per persoon kosten wanneer er nog kosten van eten en drinken overheen komen. Of het uitje kost niet meer dan €10,- per persoon en dan verwachten we dat er al iets te eten en of drinken bij de prijs inbegrepen zit. 

Uitje bij de boer

Oók leuk en voordelig: een uitje bij de boer! Er zijn heel wat boerenbedrijven waar je een leuk uitstapje kunt maken.
Check onze blog over Budget uitjes naar de boer door heel Nederland!

Uitjes bij de boer

Uitjes met korting

Alle leuke uitjes met korting hebben we natuurlijk ook voor je op een rij gezet. Wil je geen korting mislopen? Download dan gratis ons kortingenboekje en lees de handige tips.