De scholen zijn weer begonnen en het ́'normale' leven is weer begonnen. Hieronder vind je een aantal tips om het nieuwe schooljaar goed te kunnen beginnen, te bekijken of je kind lid wil worden van een hobby/sportclub, kinderfeestjestips en natuurlijk tips voor de komende tijd in de agenda. We wensen jullie een spetterend nieuw schooljaar, boordevol leuke naschoolse activiteiten, kinderfeestje en uitjes!

Naar school

Schoolbox

Gaat je kind binnenkort voor het eerst naar school? Maak de eerste schooldag in groep 1 nog leuker met de schoolbox! Hier zitten veel leuke cadeautjes in.
Bestel gratis!

Benodigdheden

En dan is het jaar weer begonnen en kom je erachter dat je nog spullen mist, of dat er toch iets stuk is gegaan vlak voor de vakantie. We helpen je op weg met een boodschappenlijstje:

Broodtrommeltips

De eerste schoolweken zijn weer voorbij. Was het even wennen om de drinkbekers, fruitbakjes en broodtrommels weer te vullen? Gastblogger Maureen heeft een passie voor Bento en maakt een feest van elke broodtrommel. Lees hier verder voor inspiratie!
Broodtrommeltips

Kinderfeestjes

Hieperdepiep Hoeraaaaa! De kinderen die in de vakantie jarig zijn geweest kunnen hun kinderfeestje gaan vieren! En natuurlijk zijn deze tips ook leuk om te bewaren voor de feestjes die later dit schooljaar nog gaan plaatsvinden! Is je kind binnenkort jarig?
Download dan gratis onze verjaardag aftelkalender!
Aftelkalender
Aftelkalender verjaardag

Funzone Hoogeveen 

Maak van jouw verjaardag een onvergetelijk avontuur met Okke & Pi! Bij Funzone vieren je een kinderfeestje in de grootste indoorspeeltuin in de regio. De kinderen kunnen samen met vriendjes en vriendinnetjes genieten van urenlang klimmen, klauteren, glijden en bouwen.
FunZone Hoogeveen
FunZone Hoogeveen

Dinoland Zwolle

Op zoek naar een onvergetelijk kinderfeestje? GA dan eens naar Dinoland in Zwolle. De jarige wordt in het zonnetje gezet met een kleurtas en button en alle kinderen gaan speuren in het park en krijgen een Ranger Paspoort! Er is veel te doen, zowel binnen als buiten!
Dinoland Zwolle
Kinderfeestje Dinoland Zwolle

Lasergameverhuur Groningen

Zin in een stoer kinderfeestje? Huur dan Lasergamepistolen en vier een feestje thuis! Heerlijk in het bos, op een pleintje of in een zaaltje, alles is mogelijk. Je krijgt de guns thuisgestuurd en kan onbeperkt gamen. Tof toch?
Bestel Laserguns
Lasergameverhuur-Groningen-Kinderfeestje

Confetti per mail

Ben je van plan om het volgende kinderfeestje thuis te vieren? Dan is dit misschien wel wat voor jullie. Een kinderfeestje van Confetti per Mail krijg je in de mail. Er zijn verschillende themafeestjes waarvan je het draaiboek kant en klaar krijgt aangeleverd. Voor verschillende leeftijden en heel interactief!
Confetti per mail
Confetti per mail

Op vakantie!

De zomer zit er weer op en veel mensen kijken alweer uit naar een volgende vakantie. In de provincie Drenthe is veel mogelijk qua vakanties. En op vakantie in eigen regio heeft voordelen: als een van de ouders moet werken bijvoorbeeld, of als je niet zo ver van huis wilt. Hieronder vind je onze tips!

Berenkuil Grolloo

Leuke uitjes in de agenda

DNK ASSEN - voorstellingen

De leukste kindervoorstellingen bekijk je in het theater van De Nieuwe Kolk in Assen. Het nieuwe seizoen begint weer en er staan superleuke voorstellingen op het programma. Wat dacht je bijvoorbeeld van Meester Kikken, Het laagland * SALLY, Het Zing en spring sinterklaasconcert of De Verrukkelijke bakshow? Bekijk de agenda en boek snel je kaartjes!
Programma DNK Assen
De Grote Haay - Verrukkelijke bakshow

Barbie taxatiedag

Nederland is helemaal in de ban van Barbie op dit moment. Heb je thuis met je kinderen ook je oude barbies van zolder gehaald en ben je benieuwd of ze ook iets waard zijn? Ga dan op 16 september naar de Barbie taxatiedag in het Oude Ambachten en Speelgoedmuseum in Terschuur. En wie weet heb jij wel een prachtexemplaar in je bezit!
Barbie taxatiedag
Barbie taxatiedag Oude Ambachten en Speelgoedmuseum Terschuur

ANWB leukste uitje verkiezing

Elk jaar stemt het publiek mee met de leukste uitjes verkiezing van ANWB. Wist je trouwens dat Go-Kids deel uitmaakt van de vakjury? In Drenthe zijn weer veel leuke genomineerde uitjes! Kies je mee? Breng je stem uit voor 29 oktober 2023.
Stem op je favo uitje!
ANWB leukste uitje verkiezing