Kindvriendelijke campings in de provincie Groningen

Camping de Watermolen

Is een ruim opgezette natuurcamping met super veel ruimte op lekker te spelen en te zwemmen. Op deze camping is Veel kinderen nemen hun vishengel mee en vissen in het meer van de camping. In de zomervakantie worden er kleinschalige animatie activiteiten georganiseerd zoals knutselen, minidisco en 1 keer per week een avondspel. 

Kies een gezellig plekje uit op één van de comfortkampeervelden of juist op het natuurkampeerterrein. Heb je geen caravan, vouwwagen of tent? Huur dan een comfortabele Safaritent, een luxe Safarilodge of een splinternieuwe Waterlodge! In de Waterlodge Safaritent staat 2x een 2-persoonsbed daarnaast staat er een kinder-slaaphuisje op de veranda, voor de kinderen dolle pret; slapen in hun eigen huisje

Camping de Watermolen in Opende ligt op het drieprovinciënpuntje: alle uitjes in Groningen, Drenthe en Friesland zijn vanaf hier goed te bereiken! Het Blote Voetenpad Opende, waar je écht op je blote voeten mag lopen, is vlakbij en een echte aanrader.

Meer info over de Watermolen

Landgoedcamping Nienoord in Leek

Is een groene en kindvriendelijke camping in Groningen, voor een ideale vakantie voor gezinnen met kinderen. Huren jullie dit jaar de hippe Coco Sweet?

Een Coco Sweet is iets speciaals. Het is geen caravan, tent, trekkershut of een blokhut. Het is eigenlijk van alles een beetje. Natuurlijk zijn er ook gewonen kampeerplaatsen, stacaravans en trekkershutten te huur. Er zijn verschillende kampeervelden met speeltoestellen en modern sanitair, een actief animatieteam (tijdens Hemelvaart, Pinksteren en 4 weken in de zomer) en een pannenkoekenrestaurant. 

Familiepark Nienoord ligt op loopafstand vanaf de camping. In dit park vermaken de kids zich zeker in het speelkasteel, op de oldtimer tractorbaan of de spannende helikopterbaan, er is een kinderboerderij en ook nog een subtropisch zwemkasteel! Bij de receptie van de camping zijn kortingskaartjes verkrijgbaar voor het Familiepark Nienoord.

De camping ligt op slechts 15 autominuten vanaf de stad Groningen en ook de provincies Drenthe en Friesland liggen op een steenworp afstand.

Meer info Camping Nienoord

Kampeerterrein Lettelbert

Is een officieel natuurkampeerterrein, dus een kleine, simpele camping met een knus familieterrein met speelplaats en eenvoudig en natuurlijk speelmateriaal. In het hoogseizoen wordt er 1 keer per week broodjes gebakken boven het kampvuur!

Het kampeerterrein ligt aan de rand van het dorp Lettelbert, nabij het Leekstermeer (met strand), op een vier-landschappen punt. Op de camping zijn kano’s en fietsen te huur. De stad Groningen is op fietsafstand en familiepark Nienoord is om de hoek!

Meer info camping Lettelbert

Log In