Kinderen ontdekken deze herfstvakantie de kunt in het Mauritshuis in Den Haag.

Ontdek kunst als uitje in de herfstvakantie

Maurits Muis, bewoner van het Mauritshuis, heeft spannende avonturen beleefd met Rembrandt. Tijdens deze 90-minuten durende activiteit bekijken de kinderen Rembrandt zijn schilderijen, ontmoeten Maurits Muis en lezen het bijbehorende prentenboek onder begeleiding van een museumdocent. Als klap op de vuurpijl gaan de kinderen ook zelf kunst maken.

Gedurende de workshop moet er altijd een volwassen begeleider bij het kind blijven. Een ticket kost per persoon (dus ook voor volwassenen) € 7,50. Toegang tot het museum is alleen tijdens de workshop inbegrepen. Het museum daarna bezoeken kan, maar dan moet je als volwassene een ticket kopen aan de kassa. Kinderen tot 18 jaar zijn altijd gratis. Boeken voor de workshop kan op de website van het Mauritshuis.

Wil je nou meer van dit soort te gekke tips voor leuke uitjes en activiteiten met het gezin/de kinderen in de schoolvakanties ontvangen? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief en mis geen enkele tip in Den Haag, Delft, Wassenaar, Zoetermeer en omstreken om er lekker binnen (droog en overdekt) of buiten (in de natuur) op uit te gaan.

Inschrijven