Tijdens de herfstvakantie van vrijdag 15 t/m zaterdag 23 oktober 2021, zal Den Haag wederom in het teken staan van festival De Betovering, internationaal kunstfestival voor de jeugd.  Kinderen tot en met 12 jaar kunnen zich negen dagen lang onderdompelen in theater- en dansvoorstellingen, films, muziek, workshops en straattheater.

De leukste herfstvakantie van Nederland

De Betovering is een cultureel feest waar kinderen uitgedaagd worden, zich suf lachen, ontroerd en verrast worden, op het puntje van hun stoel zitten, zichzelf overtreffen en geïnspireerd raken, en hun fantasie op vol vermogen draait! Bekijk het programma en geniet van de allerleukste voorstellingen uit binnen- en buitenland of ga lekker zelf aan de slag met een leuke workshop, in vrijwel alle theaters, musea en bibliotheken maar ook op straat.

Doof, slechthorend of anderstalig

Het programma Weinig Woorden biedt voorstellingen en workshops die visueel leuk zijn en waarin het gesproken woord niet zo belangrijk is, bijvoorbeeld met veel dans of circus. Geschikt dus voor kinderen die een andere taal spreken, doof of slechthorend zijn.

Toegankelijk voor álle kinderen

Vindt jouw kind het al snel te druk of heeft het moeite met het verwerken van veel prikkels? Kom naar de relax-performances en gebruik de prikkelarme zones. Mis je financiële ruimte? Ooievaarspashouders krijgen 50% korting en er zijn enkele gratis programmaonderdelen. Veel locaties hebben aanpassingen voor kinderen met een lichamelijke beperking zoals rolstoeltoiletten, reliëftegels en hulphond-faciliteiten.

Check het boordevolle programma:
Programma

Wil je nou meer van dit soort te gekke tips voor leuke uitjes en activiteiten met het gezin/de kinderen in de schoolvakanties ontvangen? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief en mis geen enkele tip in Den Haag, Delft, Wassenaar, Zoetermeer en omstreken om er lekker binnen (droog en overdekt) of buiten (in de natuur) op uit te gaan.

Inschrijven