Beleef Duinrell in Wassenaar als nooit te voren. Durf jij het aan met het gezin?

Het meest spectaculaire pretparkuitje in Zuid-Holland!

Op zaterdagavond Duinrell attracties die het allergaafst zijn om in het donker te beleven! Zo is de Falcon al reuzespannend, maar wordt je rit nóg spannender als je tijdens je duikvlucht vanaf 22 hoogte langs alle lichteffecten en rookmachines raast. Ook de Dragonfly, Kikkerachtbaan, Mad Mill, Wild Wings en Aqua Swing worden spectaculair verlicht. Doe je het liever wat rustiger aan? Kies dan voor een gezellig potje Moonlight Midgetgolf. Onze Midgetgolfbaan bestaat uit achttien banen en wordt verlicht door sfeervolle fakkels!

Vermaak voor de jongste bezoekers

Ook aan de kleintjes (als ze nog wakker zijn) hebben we natuurlijk gedacht! Maak een ritje in de Minitrein; onze trollen zijn ook wakker in het donker. Of laat je kleintjes een ritje maken in de Locomotion. Wedden dat ze daarna heerlijk slapen?

Overnachten in Duinrell

Heb je nu geen zin om na een avond vol spektakel nog naar huis te rijden? Overweeg dan om te overnachten op het vakantiepark, want daar zit de toegang bij. Verder zit het inbegrepen bij een Tikibad-ticket voor dat moment.Informatie

Wil je nou meer van dit soort te gekke tips voor leuke uitjes en activiteiten met het gezin/de kinderen in de schoolvakanties ontvangen? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief en mis geen enkele tip in Den Haag, Delft, Wassenaar, Zoetermeer en omstreken om er lekker binnen (droog en overdekt) of buiten (in de natuur) op uit te gaan.

Inschrijven