Zwemmen met de familie in de vakantie in de regio Breda

Zwemmen met kids in de meivakantie

Lekker zwemmen en samen van de glijbaan af. Zwemmen is een super leuk familie uitje in de vakantie. Als het warm genoeg is kun je al naar een buitenbad want ze gaan allemaal eind april, begin mei open. Is het wat kouder of regent het, dan kun je natuurlijk ook heerlijk binnen zwemmen. 

Zwembad De Warande Oosterhout

Bij binnenzwembad de Warande kunnen jullie een heerlijk middagje zwemmen met het hele gezin, het 25m bad en doelgroepenbad hebben verschillende dieptes waardoor het voor iedereen (met en zonder diploma) een zwemfeest wordt. In het 25-meterbad kunnen de kinderen heerlijk spelen met het speelmateriaal, rennen over de loopmat, springen op de watertrampoline of drijven op de matten. Ieder weekend liggen er andere opblaasmaterialen in het zwembad. Willen jullie het liever wat rustiger aan doen? Dan is er ook een heerlijk warme whirlpool voor de nodige ontspanning!

Vanaf 28 april is buitenzwembad De Warande open. 

 

Paas tip voor de meivakantie: Op tweede paasdag is het één groot feest bij de Warande. Van 10:30 tot 14:30 uur is het namelijk zwemfun met een heel leuk paasthema. Tijdens zwemfun zal niet alleen het zwembad zijn omgetoverd tot een groot speelparadijs, maar worden er ook leuke paasspellen georganiseerd. Vind jij de gouden paaseieren? Dan maak je kans op heel leuke prijzen! De gouden eieren niet gevonden? Niet getreurd, ook tijdens de spellen zijn er leuke prijzen te verdienen!

Buiten zwembad Wolfslaar

Op 1 mei gaat buitenzwembad Wolfslaar open voor het seizoen! Er is de afgelopen twee jaar veel  veranderd bij zwembad Wolfslaar. Naast het vernieuwde 50-meter bad en een half-diep bad is er voor de kleintjes een peuterbad en een super brede familieglijbaan. Verder zijn er lig- en speelweiden met speeltoestellen en een air trampoline. Ook is er een goede horeca gelegenheid. Het zwembad heeft 3 spring planken.

Zwembad Wolfslaar in Breda

Zwembad De Randoet in Made

Zwembad het Puzzelbad in Terheijden

Tip voor de meivakantie: Op 5 mei is het de jaarlijkse Publieksdag bij Natuurpoort Wolfslaar. Ook zwembad Wolfslaar is open op deze feestelijke dag voor de hele familie. Kijk hier voor het programma op 5 mei. 

Zwembad Sonsbeeck

Bij zwembad Sonsbeeck kun je het hele jaar binnen én buiten zwemmen. Of ga je liever van de glijbaan of de wildwaterbaan? Tijdens de vakantie is dit zwembad extra aantrekkelijk voor zwemfanaten want deze meivakantie geldt er een leuke Go-Kids deal op de entree in combinatie met eten. (Kijk hier voor de deal) 

Zwembad Sonsbeeck heeft deze meivakantie extra ruime openingstijden

Zwembad en dagstrand bij Kurenpolder Recreatie

Aan de rand van de Biesbosch ligt Kurenpolder Recreatie. De Kurenpolder is een moderne gezinscamping maar veel meer dan dat alleen. Jullie kunnen hier ook naar toe voor een dagje uit zonder op de camping te blijven. De Kurenpolder heeft een groot subtropisch zwembad met lange waterglijbaan, een gezellige horeca, een strandbad met zandstranden en ligweiden, een speeltuin, tennisbanen, een 9-holes golfbaan, skatebaan en nog veel meer. Op het grote meer kun je zeilen, surfen of fietsen op de waterfietsen. Ook is er een gaaf klimpark!

 

Bekijk hier een overzicht van alle zwembaden en familie stranden van de regio Breda

 

Log In