Zwembad De Warande  

Binnen zwemmen met kinderen  

De Warande heeft drie mooie binnenzwembaden. Een 50 meter sportbad, een 25 meter instructiebad met een whirlpool en een extra warm doelgroepenbad met beweegbare vloer. 

Tijdens het recreatief zwemmen is het 25 meter bad multifunctioneel, zo kunnen er banen gezwommen worden in het diepe deel van het zwembad. Maar kan er ook gespeeld worden met verschillende matten en ander leuk speelmateriaal.

Familie zwembad in Oosterhout 

Een heerlijk middagje zwemmen met het hele gezin, het 25m bad en doelgroepenbad hebben verschillende dieptes waardoor het voor iedereen (met en zonder diploma) een zwemfeest wordt.

In het 25-meterbad kunnen de kinderen heerlijk spelen met het speelmateriaal, rennen over de loopmat, springen op de watertrampoline of drijven op de matten. Ieder weekend liggen er andere opblaasmaterialen in het zwembad.  

Willen jullie het liever wat rustiger aan doen? Dan is er ook een heerlijk warme whirlpool voor de nodige ontspanning!

Voor de allerkleinsten is de beweegbare bodem aangepast op de lengte van jonge kinderen en kunnen ze spetteren in het peuterspeelhoekje. 

Kinderen zonder zwemdiploma zijn meer dan welkom, maar dan wel onder begeleiding van een volwassen.

Discozwemmen bij de Warande

Iedere vrijdag avond van 19:15 uur tot 20:45 uur kunnen kinderen dansen en spelen tijdens het discozwemmen bij De Warande.

Een DJ zoekt de beste nummers uit en met de discoverlichting in het zwembad er bij is het voor de kinderen echt een feest! Ben je een goede danser/ danseres? Doe dan mee met de danswedstrijd, wie weet win jij dan wel een hele leuke prijs… Disco zwemmen kost 4 euro per persoon!

Zwemles bij de Warande

De Warande verzorgt ook zwangerschaps zwemmen en zwemlessen volgens methode van het zwem-ABC van de Nationale Raad Zwemveiligheid. Lees hier meer over zwemlessen voor alle kinderen bij de Warande