zwembad en dagstrand Kurenpolder  

Kurenpolderweg 31, 4273 LA Hank

  Zwembad en dagstrand Kurenpolder

  Aan de rand van de Biesbosch ligt Kurenpolder Recreatie. De Kurenpolder is een moderne gezinscamping maar veel meer dan dat alleen. Jullie kunnen hier ook naartoe voor een dagje uit zonder op de camping te blijven. De Kurenpolder heeft een groot subtropisch zwembad met lange waterglijbaan, een gezellige horeca, een strandbad met zandstranden en ligweiden, een speeltuin, tennisbanen, een 9-holes golfbaan, skatebaan en nog veel meer. Op het grote meer kun je zeilen, surfen of fietsen op de waterfietsen. Omdat het water heel geleidelijk dieper wordt, is het strandbad zeer geschikt voor kleine kinderen. 

  Het dagstrand is dagelijks geopend vanaf 1 april t/m 31 oktober. Het binnen zwembad is het hele jaar geopend.

  Ook de Brabantse Biesbosch is natuurlijk geschikt voor een dagje waterrecreatie. Jullie kunnen zelf een bootje huren en varen, maar er starten ook veel georganiseerde tochten vanuit de jachthaven in Hank.

  Horeca Kurenpolder

  Bij de Kurenpolder vind je ook een gezellige horecagelegenheid met snackbar en restaurant. Het restaurant is in het kampeerseizoen dagelijks geopend. Een geweldig groot schip vormt de bar. Ook staan er grote kanonnen en een vestingwal. Dit alles maakt het een mooi, leuk en gezellig familie restaurant. Naast het restaurant binnen is er een groot terras met een geweldig uitzicht over het strand en het water buiten. Klik hier voor meer informatie over de horeca

  Adres

  • Adres: Kurenpolderweg 31
  • Stad:  Hank
  • Land:  NL
  • Postcode:  4273 LA

  Video